Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén visszatérhet a színre Zetro Souza

Elkészült új videójával az egykori Exodus frontember Steve „Zetro” Souza új csapata, a Hatriot, akik nemsokára megkezdik a munkát első nagylemezükön. A zenekarban Zetro fia, a 21 éves Cody Souza a basszusgitáros.

A Hatriot új klipje a Blood Stained Wings dalra készült el, ebben még Alex Bent dobos szerepel, aki azonban azóta otthagyta a zenekart. Zetróék jelenleg új ütőst keresnek, és deklaráltan komoly célokkal indulnak neki a jövőnek: jelenleg két kiadóval is tárgyalnak az első albumról, amit még a nyár vége előtt rögzíteni akarnak.

„A tipikus Bay Area thrash vonalon mozgunk, de ezek a srácok jóval fiatalabbak, szóval pár blastbeat is akad a témák között”, magyarázta a zenei irányvonalról Zetro a Metalholicnak. „Lesz benne egy kis death metalos megközelítés, de tényleg csak egy kicsi. Mert ezek a srácok tényleg fiatalok, gyorsak, súlyosak, kemények és agresszívek, én pedig megpróbálok igazodni ehhez. Értik, mit csináltunk a ’80-as években, de adnak hozzá egy újfajta eszenciát is. Mindezt összeeresztettük az én énekstílusommal, a végeredmény pedig tényleg gyilkos lett.”

A zenekarban egy ideig egy másik Bay Area kultuszfigura, az egykori Forbidden, Testament gitáros Glen Alvelais is ott gitározott, de azóta már elhagyta a fedélzetet. A Hatriot mostani hangszeres szekcióját Kosta Varvatakis és Miguel Esparza gitárosok, illetve Zetro fia, Cody Souza basszer alkotják. A csapattól egyelőre egy négyszámos demó hallgatható meg itt. Zetro hangja a hamarosan megjelenő kettes Dublin Death Patrol lemezen is hallható lesz.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 nevermore169 2012-06-15 07:49
Ez a hang még mindig gyilok...és a zene is horzsol :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.