Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén kijöhet Howard Jonesék második albuma

0306dykJosh Wilbur producerrel vonul stúdióba június elején a Devil You Know, hogy elkészítsék második lemezüket. Howard Jones, Francesco Artusato és John Sankey bandájának új albuma valamikor 2015 végén jön ki a Nuclear Blastnél.

Még idén megjelenhet a Devil You Know második albuma, a bemutatkozó The Beauty Of Destruction folytatása, amelyet a debütöt jegyző Logan Mader és Chris „Zeuss” Harris helyett Josh Wilbur (Lamb Of God, Killer Be Killed, All That Remains) produceri felügyelete mellett készül rögzíteni a Killswitch Engage ex-frontembere, Howard Jones és az All Shall Perish szólógitárosa, Francesco Artusato zenekara. „2015 nagy év lesz a Devil You Know számára”, mondja Howard. „Rengeteg minőségi időt töltöttünk el együtt, amikor közösen izzadtunk a színpadon, és körbeutaztuk a világot furgonokban, buszokban, repülőkben, hajókban, vonatokban és tengeralattjárókban. Mindez igazi egységgé tett bennünket, ami egyértelműen megmutatkozik az új dalokban is. Josh Wilbur hihetetlenül tehetséges, és elég rendesen bebizonyította már, hogy képes a legjobbat kihozni a zenekarokból, szóval alaphangon is izgatottak vagyunk a közös munka előtt. Itt az ideje felhagyni a zuhanyozással meg a borotválkozással, szóval visszaállhatunk metal üzemmódba, és nekifoghatunk a munkának!”

A bandában a két alapító mellett John Sankey dobos zenél a kezdetektől fogva, a turnékon pedig Roy Lev-Ari gitáros és Ryan Wombacher basszer játszott velük. Nincsenek hírek arról, hogy utóbbi két muzsikus ne venne részt a stúdiómunkálatokban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.