Shock!

február 16.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Még egy dal a Powerflo lemezéről: „Van benne hardcore, metal és hip-hop is”

Victim Of Circumstance címmel bemutatta második új dalát a Powerflo. A Cypress Hillből ismert Sen Dog, Christian Olde Wolbers (ex-Fear Factory) és Billy Graziadei (Biohazard) részvételével megalakult zenekar debütáló nagylemeze jövő hónapban jelenik meg.

0503powerflo

powerflo_cA New Damage kiadóhoz igazolt a Powerflo, és június 23-án jelenik meg első nagylemezük, amely simán csak a csapat nevét viseli majd. A formáció tagjai Sen Dog, a Cypress Hill egyik rappere, Christian Olde Wolbers, a Fear Factory klasszikus korszakának basszere, Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, Rogelio Lozano, a Downset gitárosa, illetve egy brazil dobos, Fernando Schaefer, akik Jay Baumgardner hangmérnökösködése mellett készítették el az albumot. „A zenei irányvonal nagyjából az Iron Maiden, a Black Sabbath és a Cypress Hill keverékeként jellemezhető", mondta Billy a The New American Mediának a zenéről. „Remélem, már idén elkezdhetünk turnézni." „Van benne hardcore, metal és hip-hop is, és valami tizennégy dalt írtunk", mondta még korábban Christian. „Szó van róla, hogy a Prophets Of Rage turnéján nyitóbandaként játszhatnánk Tim Commerford csapata, a Wakrat mellett."

A már ismert Resistance című dal mellett máris meg lehet hallgatni a Victim Of Circumstance-et is. A lemez producere Billy mellett Josh Lynch volt, a maszterelést Maor Applebaum végezte.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Tulus 2017-06-03 10:07
Elég jó, úgy tűnik, mostanában a Rap Metal megint kezd feljönni, mint a talajvíz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.