Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy alapemberrel közösen készítette el új dalát a Lion’s Share

0602lionsshareMég egy új dalt mutatott be a Lion’s Share, akik csaknem egy évtized után éledtek újjá idén. Nils Patrik Johanssonék már dolgoznak következő lemezen.

Another Desire címmel pár hónapja már bemutatott egy új szöveges videót a Lion’s Share, amely az első igazi életjelet jelentette tőlük a 2009-es Dark Hours album óta. A zenekar most egy második friss darabot is közzétett The Lion’s Trial címmel, amelyben Kay Backlund billentyűs is csatlakozott Nils Patrik Johansson énekeshez és Lars Chriss gitároshoz. „Mindig is terveztük, hogy további Lion’s Share-anyagokat adunk ki, és ugyan Lars Chriss és én messze élünk egymástól, megoldottuk, hogy itt-ott összejöjjünk dalokat írni az évek során”, mondja Nils Patrik Johansson. „Az utóbbi hat évben teljes állásban producerként és hangmérnökkéntz dolgoztam, Patrik pedig a Civil Warral és az Astral Doorsszal is koncertezett, illetve lemezeket adott ki. Vagyis egyikünk sem hagyta ott a zeneipart, annak ellenére sem, hogy a Lion’s Share zenekarként nem nagyon volt jelen”, teszi hozzá a gitáros.

A zenekar a jövőben valószínűleg duóként dolgozik majd tovább, barátok alkalmi beugrásaival, és jelenleg több mint húsz friss dallal rendelkeznek, amelyeknek a felét már rögzítették is a csapat eredeti basszusgitárosa, Andy Loos segítségével. A következő hónapokban további szöveges videók várhatók tőlük, és ezek fogadtatásán múlik, merre indulnak tovább.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.