Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még az év vége előtt napvilágot láthatnak a Queen ismeretlen dalai

0914freddieValószínűleg Queen Forever lesz a címe annak a speciális albumnak, amely még idén kijön, és soha nem hallott szerzemények lesznek hallhatók rajta a Queen eredeti felállásától. Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert nyártól Észak-Amerikában turnézik.

„Találtunk pár további dalt Freddie énekével és a mi játékunkkal, és csodálatosak”, mondta May a BBC Walesnek. „Az emberek valamikor az év vége környékén meg is hallgathatják majd ezeket, mert kihozzuk őket egy albumon, aminek alighanem Queen Forever lesz a címe. Ez egy válogatás, de helyet kapnak rajta ezek az anyagok is, amiket még soha senki nem hallott a világon. Szerintem a közönség tényleg nagyon élvezi majd.”

Maguk a dalok a ’80-as évekből származnak. „Akkor készültek, amikor teljes gőzzel haladtunk, szóval nagyon érzelemgazdagok. Ott vannak azok a nagy, nagy balladák meg az a nagy, nagy, epikus hangzás is”, mondja a gitáros, aki szerint a most fellelt szerzemények vázlatosak voltak, ám pontosan tudják, annak idején milyenné kerekítették volna őket, így nem jelentett gondot befejezni őket a mai technika segítségével. A zenekar 1995-ben, négy évvel az énekes halála után már kihozott egy ilyen típusú anyagot Made In Heaven címmel.

Egyelőre nem tudni, hogy a Queen Forever kompilációra kerülnek-e majd fel azok a szintén kiadatlan duettek is, amelyeket Freddie Mercury Michael Jacksonnal, David Bowie-val, Andy Gibb-bel és Rod Stewarttal készített, de May és Roger Taylor dobos jelenleg ezek véglegesítésén dolgozik. A Queen ezt követően, június 19-től július 28-ig az észak-amerikai arénákban turnézik majd Adam Lamberttel, az American Idolból ismert énekessel, aki korábban már játszott velük.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 TelekiPál 2014-05-28 07:29
Ha nem adták ki őket, az valószínűleg azért van, mert egytől egyig szarok. Nem igazán értem minek kell lehúzni a fanokat újra és újra?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.