Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még az év vége előtt napvilágot láthatnak a Queen ismeretlen dalai

0914freddieValószínűleg Queen Forever lesz a címe annak a speciális albumnak, amely még idén kijön, és soha nem hallott szerzemények lesznek hallhatók rajta a Queen eredeti felállásától. Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert nyártól Észak-Amerikában turnézik.

„Találtunk pár további dalt Freddie énekével és a mi játékunkkal, és csodálatosak”, mondta May a BBC Walesnek. „Az emberek valamikor az év vége környékén meg is hallgathatják majd ezeket, mert kihozzuk őket egy albumon, aminek alighanem Queen Forever lesz a címe. Ez egy válogatás, de helyet kapnak rajta ezek az anyagok is, amiket még soha senki nem hallott a világon. Szerintem a közönség tényleg nagyon élvezi majd.”

Maguk a dalok a ’80-as évekből származnak. „Akkor készültek, amikor teljes gőzzel haladtunk, szóval nagyon érzelemgazdagok. Ott vannak azok a nagy, nagy balladák meg az a nagy, nagy, epikus hangzás is”, mondja a gitáros, aki szerint a most fellelt szerzemények vázlatosak voltak, ám pontosan tudják, annak idején milyenné kerekítették volna őket, így nem jelentett gondot befejezni őket a mai technika segítségével. A zenekar 1995-ben, négy évvel az énekes halála után már kihozott egy ilyen típusú anyagot Made In Heaven címmel.

Egyelőre nem tudni, hogy a Queen Forever kompilációra kerülnek-e majd fel azok a szintén kiadatlan duettek is, amelyeket Freddie Mercury Michael Jacksonnal, David Bowie-val, Andy Gibb-bel és Rod Stewarttal készített, de May és Roger Taylor dobos jelenleg ezek véglegesítésén dolgozik. A Queen ezt követően, június 19-től július 28-ig az észak-amerikai arénákban turnézik majd Adam Lamberttel, az American Idolból ismert énekessel, aki korábban már játszott velük.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 TelekiPál 2014-05-28 07:29
Ha nem adták ki őket, az valószínűleg azért van, mert egytől egyig szarok. Nem igazán értem minek kell lehúzni a fanokat újra és újra?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.