Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Maynard szerint nyár közepéig meg fog jelenni az új Tool

0308toolAz áprilisi megjelenés egyszavas cáfolata után végre érdemi információval szolgált a Tool új albumának kiadásáról Maynard James Keenan énekes. A tizenhárom év után érkező lemez most már elvileg tényleg mindjárt kijön.

Danny Carey dobos a NAMM zenei vásáron áprilist emlegette az új Tool-album megjelenési céldátumaként, amit aztán Maynard James Keenan énekes pár nappal később egyetlen nemleges válasszal cáfolt a Twitteren. Ezek után nagyjából mindenki elkönyvelte, hogy a zenekarnál folytatódik a szokásos lebegtetés, és továbbra sem tudjuk, mikor jelenhet meg a 2006-os 10,000 Days folytatása. Most azonban a frontember – tőle meglepő módon – egészen konkrét információkkal szolgált. „A keverés közepén járunk”, írta szintén a Twitteren Keenan. „Néhányszor még biztosan visszatérünk ehhez-ahhoz, aztán kicsit vitázunk, majd a maszterelés, a borító, a videók, a speciális csomagolások következnek, meg a többi. A legjobb hozzávetőleges tippem a megjelenési dátumra jelenleg május közepe és július közepe közé esik. További információk a haladásunk függvényében.”

A Tool a fesztiválszezonban Európában koncertezik, hozzánk legközelebb június 4-én, a prágai O2 Arenában, június 5-én pedig Bécsben, a Stadthallében lehet elcsípi őket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.