Shock!

november 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Matt Henderson gitározza fel a Madball új lemezét

For The Cause lesz a Madball következő lemezének címe, amelyet februárban kezdenek rögzíteni. A jelenleg gitároshiánnyal küszködő csapatot a régi hathúros, Matt Henderson segíti majd ki a stúdióban, de mindez nem jelent fix visszatérést.

0118madball

Matt Henderson, a Madball korábbi gitárosa játssza majd fel a New York-i hardcore-osok új nagylemezét, miután Brian „Mitts" Daniels októberben otthagyta Freddy Cricienéket. Henderson ugyanakkor kizárólag a stúdiómunkát vállalta, turnéra nem indul majd a zenekarral. Matt 1992 és 2000 között gitározott a bandában, vagyis a legklasszikusabb korai lemezeik hozzá köthetők.

„Szerintem a Madball egyik, ha nem a legváltozatosabb megszólalású albuma lesz ez", mondta Freddy az NNC Hardcore Channelnek a For The Cause című anyagról. „Lesz rajta sok olyan elem, ami akár meglepetést is okozhat, de ez is a fejlődésünk része." A lemez producere a rancides Tim Armstrong lesz, a keverést és a maszterelést pedig Tue Madsenre bízták. A megjelenés valamikor az év második felében várható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.