Shock!

május 21.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Matt Henderson gitározza fel a Madball új lemezét

For The Cause lesz a Madball következő lemezének címe, amelyet februárban kezdenek rögzíteni. A jelenleg gitároshiánnyal küszködő csapatot a régi hathúros, Matt Henderson segíti majd ki a stúdióban, de mindez nem jelent fix visszatérést.

0118madball

Matt Henderson, a Madball korábbi gitárosa játssza majd fel a New York-i hardcore-osok új nagylemezét, miután Brian „Mitts" Daniels októberben otthagyta Freddy Cricienéket. Henderson ugyanakkor kizárólag a stúdiómunkát vállalta, turnéra nem indul majd a zenekarral. Matt 1992 és 2000 között gitározott a bandában, vagyis a legklasszikusabb korai lemezeik hozzá köthetők.

„Szerintem a Madball egyik, ha nem a legváltozatosabb megszólalású albuma lesz ez", mondta Freddy az NNC Hardcore Channelnek a For The Cause című anyagról. „Lesz rajta sok olyan elem, ami akár meglepetést is okozhat, de ez is a fejlődésünk része." A lemez producere a rancides Tim Armstrong lesz, a keverést és a maszterelést pedig Tue Madsenre bízták. A megjelenés valamikor az év második felében várható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.