Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Masvidal, Reinert, DiGiorgio: Budapesten a Death DTA

0321deathdtaMár tavaly ősszel is majdnem sikerült leszervezni, de akkor végül semmi sem lett az egykori Death muzsikusokat tömörítő Death To All, azaz Death DTA projekt budapesti jelenéséből, pedig már a dátumot is lehetett hallani itt-ott. Most szerencsére jó hírrel szolgálhatunk: június 25-én Magyarországon játszik a csapat.

A Death DTA tagságát Paul Masvidal gitáros, Sean Reinert dobos, Steve DiGiorgio basszer és Max Phelps énekes/gitáros (Exist, Cynic) alkotja, és a személyi összetételből nem lehet meglepő, hogy a mostanában adott koncerteken elsősorban a klasszikus 1991-es Human lemez állt a fókuszban, de a Death többi korszakából is válogattak. A fesztiválszezonos európai turnéról egyelőre még nem tudni sokat, de várhatóan valami hasonlóra lehet majd számítani nálunk is.

A projekt még Death To All néven, 2012-ben kezdte tevékenységét egy egyhetes amerikai turnéval, amelyen olyan nagyágyúk vettek részt, mint Gene Hoglan, Sean Reinert és Danny Walker dobosok, Steve DiGiorgio és Scott Clendenin basszusgitárosok, illetve Paul Masvidal, Shannon Hamm és Bobby Koelble gitárosok. A néhai Chuck Schuldiner énektémáiért akkor az Abysmal Dawnból és a Bereftből ismert Charles Elliott, illetve Matt Harvey felelt.

A magyar koncert helye a Barba Negra idén debütáló szabadtéri testvére, a Barba Negra Track lesz, amely április 30-án nyitja meg kapuit a Zöld Pardon legutóbbi helyszínén. További információk a buliról itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Myth 2014-03-22 00:19
Kár, hogy egy jó kis Gorguts vagy Obscura nem jön melléjük.
Idézet
 
 
+3 #1 Simple 2014-03-21 17:58
Ez egy szuper hír, de a fenti klippel annyi nem stimmel, hogy pont sikerült belefutnotok abba, amit nem Reinert dobolt az Obscurával közös turnén, hanem Hannes bátyánk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.