Shock!

június 29.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mary nővér is Todd La Torrére szavaz

Az Operation: Mindcrime Mary nővére sem Geoff Tate-et, hanem a Queensryche hangszeres szekcióját választotta: Pamela Moore október 27-én ott lesz a zenekar egyik koncertjén Washington államban. Michael Wiltonék eközben felszólították Tate-et, hogy ne koncertezzen a csapat neve alatt.

Pamela Moore is fellép a megújult Queensryche – értsd: a Todd La Torre énekessel és a banda hangszereseivel felálló verzió – oldalán október 27-én, a Washington államban található Snoqualmie-ben. Az énekesnő fontos szerepet vállalt a banda legklasszikusabb albumán, az Operation: Mindcrime-on. „Pamela (a képen az új frontemberrel) a zenekar családtagja, a Queensryche örökségének része, aki a fantasztikus rajongótábor szívét is meghódította. Megtiszteltetés számunkra, hogy ismét megoszthatjuk vele a színpadot!", áll a banda közleményében.

A Queensryche eközben felszólította Geoff Tate-et, hogy saját új turnécsapatával ne használja a zenekar nevét a felek közötti jogi procedúra befejezéséig – ez biztos hatni fog...

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.