Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris megvan az Onslaught új énekese

Dave Garnett lett az Onslaught új énekese, miután Sy Keeler múlt héten bejelentette távozását a bandából. Garnett februárban egy svéd fesztiválon már fellépett a brit thrasherekkel.

0504onslaught

Gyorsan megtalálta új frontemberét az Onslaught: az új ember, Dave Garnett februárban, a svédországi Umeå-beli House Of Metal fesztiválon már fellépett a zenekarral, igaz, akkor még hivatalosan szó sem volt róla, hogy ne egyszeri beugrásról lenne szó. „Természetesen hatalmas érvágás volt számunkra Sy elvesztése, de Dave személyében hihetetlen tehetségre bukkantunk, aki komoly színpadi és stúdiós tapasztalattal rendelkezik”, mondja a csapat főnöke, Nige Rockett gitáros. „Az új Onslaught-album kétségtelenül az eddigi legnyersebb, legagresszívebb lemezünk lesz. A dalokban számos korai hatásunk is érződik, Dave pedig bőven felnőtt a feladathoz, és vérbeli thrash metal éneklést produkál a dalokban.”

A lemez megjelenéséről egyelőre nem tudni bővebbet, de eszerint ami eddig elkészült, azt is újraénekeltetik/ték rajta Dave-vel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.