Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris megtört az ellen-Trouble egysége

Brad „Sabbath" Sabathne lett az ex-Trouble tagokat tömörítő The Skull új dobosa, miután Jeff Olson a múlt héten úgy döntött, mégsem kíván Eric Wagner énekessel és Ron Holzner basszusgitárossal zenélni – ehelyett inkább egy igazi Trouble reunionra vár...

Új dobost volt kénytelen keresni Eric Wagner és Ron Holzner, miután Jeff Olson (a képen) nem kívánt tovább részt venni a The Skull formáció tevékenységében. „Sok gondolkodás után úgy döntöttem, nem zenélek tovább a The Skullban", áll Jeff nyilatkozatában. „Úgy döntöttem, inkább kivárok egy igazi Trouble újjáalakulást az eredeti tagokkal, vagy inkább egyáltalán nem játszom Trouble dalokat. Ennél többet egyelőre nem tudok hozzáfűzni ehhez az egészhez, bocsánatot kérek mindenkitől, akinek csalódást okozok a döntésemmel." Olson már legutóbb is érdekeseket mondott, de távozása még így is meglepő.

Wagner és Holzner új dobosa Brad „Sabbath" Sabathne, aki korábban a Manowarból ismert David Shankle csapatában, illetve a Sacred Dawnban is bizonyított. A The Skull old school Trouble setjét a júniusi koncerteken Lothar Keller és Michael Carpenter gitárosok vezetik majd elő a fentiek mellett, őket szintén a Sacred Dawnból lehet ismerni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.