Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trouble: újjáalakulást akarnak a The Skullban zenélő tagok

Miközben a Kyle Thomas énekessel dolgozó Trouble legénysége hakninak tartja az egykori zenésztársak The Skull projektjét, azok egy nagy reunionben is benne lennének – legalábbis ez derül ki a két tábor friss nyilatkozataiból.

„Kyle már a lemez felére elkészült a szövegekkel és az énekdallamokkal, és fantasztikusak lettek", mondta a Metal Kaoznak adott interjújában Bruce Franklin, a Trouble gitárosa (a képen). „A zenén nem kellett változtatnunk, azzal pedig Kyle is tökéletesen tisztában van, hogyan kell énekelni a Trouble nótákat, hiszen nagyon régi rajongó. Ami Koryt illeti, az eredetileg kiválónak tűnt ötletről később bebizonyosodott, hogy nem olyan jó, egyszerűen nem volt megfelelő a bandába. Még ha szereted valaki munkáit más projektekben, akkor sem biztos, hogy az illető passzol majd a te csapatodba."

Ami az egykori Trouble tagok, Eric Wagner énekes, Ron Holzner basszer és Jeff Olson dobos új, The Skull nevű projektjét illeti, Franklin nem tűnt túl lelkesnek. „Az emberek szeretik a tribute bandákat, a nosztalgiát. Ki nem volt még Beatles vagy Pink Floyd tribute koncerten? A The Skull nekem úgy tűnik, arról szól, hogy pár régi tag akar csinálni egy turnét és ezzel némi pénzt", válaszolta a véleményét firtató kérdésre.

A The Skull tagjai ezzel párhuzamosan ugyanakkor azt nyilatkozták a Heavy Planetnek: a két csapat között nincs feszültség, sőt, ők akár egy grandiózus reunionben is benne lennének. „Azt hiszem, ez a mostani Trouble valami olyasmi, amit Bruce és Rick Wartell akartak megcsinálni: a gitárosok által írt Trouble zenéről van szó. Emlékszel a KISS szólólemezekre, amik tök jól sikerültek? Ace Frehley-é is kibaszott zseniális lett... Na, ez is olyasmi. Egy kicsit volt némi dráma a színfalak mögött, de nem olyan radikális, mint más csapatoknál, akik a médiában, nyilvánosan gyűlölködnek egymásról. Ez az egész a kreativitásról szól: az emberek másképp, a saját elképzeléseik szerint szeretnék megvalósítani az elképzeléseiket. De azért összetesszük a kezünket egy nagy reunionért, ami majdnem olyan, mint a Jethro Tullé vagy a Yes-é volt, ahol a DVD-ken húsz ember magyaráz az eltérő lemezekről!", mondta Jeff Olson.

Meglátjuk, mi sül ki ebből az egészből...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.