Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusra tolta magyarországi koncertjét a Pretty Boy Floyd

Csaknem másfél évtizednyi lemezínség után tavaly év végén új stúdióalbummal jelentkezett a kaliforniai Pretty Boy Floyd. A kultikus glamsterek eredetileg ősszel játszottak volna Tatabányán, de a koncertet végül márciusra halasztották.

1013pbf

Utoljára 2003-ban, Size Really Does Matter címmel adott ki új albumot a Pretty Boy Floyd, tavaly decemberben azonban végre kijött a zenekar negyedik nagylemeze, a Public Enemies. A csapat csak az 1989-es debüt, a legendás Leather Boyz With Electric Toyz igazi folytatásaként emlegette az albumot, amelyet Cameron Webb (lásd még Motörhead) hangmérnöki segítségével rögzítettek a kaliforniai Santa Anában. Jó hír, hogy a lemezt hamarosan Magyarországon is bemutatják: a helyszín a tavaly novemberi L.A. Guns-bulin kiválóan vizsgázott Roxxy lesz Tatabányán. Viszont módosult a dátum: a mostani turnét a zenekar törölte, így szeptember 18. helyett csak jövőre, tehát 2019. március 19-én lépnek fel nálunk. Az előzenekar a The Joystix lesz. Részletek a koncertről itt.

A Pretty Boy Floyd jelenlegi felállásában Steve Summers énekes, illetve Kristy Majors gitáros/basszer képviseli az eredeti leosztást.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.