Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március 7-én Bécsben koncertezik Steve Harris szólózenekara

Az Iron Maiden főnöke, Steve Harris tavaly adta ki British Lion című önálló albumát, amit ugyan sem a kritika, sem a közönség nem fogadott őrjöngve, de a basszer ennek ellenére is tartja ígéretét, és a következő időszakban megturnéztatja a lemezt. Jó hír, hogy a basszer és csapata március 7-én Bécsben is fellép.

Az 1998-as, kényszerűségből az E-Klubban megrendezett Iron Maiden koncert a hazai metaltörténelem legendás eseményei közé tartozik, és nemcsak a kint rekedtek százai miatt, hanem azért is, mert aki bejutott, az elmondhatja magáról: klubban, emberközelből is láthatta minden idők egyik legnagyobb heavy metal csapatát. Ha nem is szolgálhat hasonló élménnyel Steve Harris februárban startoló szólóturnéja, garantáltan erre is sokan elmennek majd csak azért, hogy egy intimebb atmoszférájú helyen is megnézzék a Maiden főnökét, akit az utóbbi harminc évben leginkább csak arénákban és stadionokban lehetett látni. Erre remek alkalom kínálkozik március 7-én, a bécsi Arenában, ami nevével ellentétben egy valamivel több mint ezer férőhelyes koncertterem, a körút ugyanis az osztrák fővárost is érinti.

Harris turnéja egyébként február 21-én indul Portóban, és március 30-án zárul Manchesterben. A bulikon a British Lion lemezen is hallható felállás adja elő a szólólemez dalait, azaz Richard Taylor énekes, Graham Leslie gitáros, David Hawkins gitáros, illetve Simon Dawson dobos zenél majd Steve-vel. Aki Maiden dalokat akarna hallani, az sejtéseink szerint feleslegesen indul neki az útnak – egyrészt Harris pont kikapcsolódásból mozog ezzel a projekttel, másrészt májustól a főbanda is nekivág Európának egy ízes nosztalgiaprogrammal.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Equinox 2013-01-14 11:23
Szerintem is tűrhető, de csak városon belül nézném meg szerintem. 50 km-t viszont nem biztos h utaznék ezért a formációért (és Harrisé minden tiszteletem, de most nem erről van szó). Nem vmi jó az énekes hangja, a számok is csupa már százszor hallott ötletből építkeznek. Nem is a kiszámíthatóság gal van a baj, hanem az érdekesség hiányával. Egy Graveyard sem hoz semmi újat, mégis milyen élvezetes hard rock. Vagy Black Country Communion...
Idézet
 
 
+1 #2 BSND 2013-01-14 08:55
Szerintem egész tűrhető az a lemez, pedig én mindig mindent szidni szoktam. :D
Mondjuk Bécsig nem megyek el értük, annyira nem jó, de itthon megnézném.
Idézet
 
 
+1 #1 the raven 2013-01-14 07:16
Kikapcsolódás céljából inkább pecázzon vagy focizzon,azzal nem terrorizálja a hallójáratokat.Megnézném hányan kelnek útra....pfff.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.