Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

March Of Progress: visszatér a Damian Wilsonnal megerősített Threshold

March Of Progress címmel érkezik 2012 első felében a brit progresszív rocker Threshold új nagylemeze a Nuclear Blastnél. Ezen az albumon már ismét az eredeti énekes, Damian Wilson hangja lesz hallható, aki 2007-ben tért vissza a bandába.

Wilson Andrew „Mac" McDermott távozását követően talált vissza régi társaihoz négy évvel ezelőtt. Mac idén augusztusban elhunyt, így a Threshold tagjai vélhetően valamilyen formában neki is dedikálják majd a March Of Progress albumot, amely Karl Groom gitáros és Richard West billentyűs produceri felügyelete mellett került felvételre Nagy-Britanniában. A pontos dallistát egyelőre még nem tudni, de a számcímek nagyrészt ismertek: biztos felkerül a lemezre az Ashes, a Return Of The Thought Police, a Colophon, a Staring At The Sun, a Liberty Complacency Dependency, a Divinity, a The Hours, a Don't Look Down, a That's Why We Came, a The Rubicon és a Coda.

A banda tagságát Wilson, Groom és West mellett Johanne James dobos, Steve Anderson basszusgitáros és Pete Morten gitáros teszik teljessé. A Threshold a lemez megjelenését megelőzőne, áprilisban több speciális bulit is ad majd, de egyelőre még nem tudni, pontosan hol és mikor. A zenekar legutolsó stúdióalbuma, a Dead Reckoning 2007-ben került a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
#1 mrataxi 2011-12-13 10:16
jöhet a lemez, meg a turné is!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.