Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Már tizenkét dalt írtam az új Guns N’ Roses albumhoz”

Daren Jay „DJ" Ashba szerint a jelenlegi Guns N' Roses felállás minden egyes tagjának az a célja, hogy belátható időn belül kijöhessen a csapat következő albuma. Anyaghiányban mindenesetre nem szenvednek, hiszen eddig csak egyedül a gitáros is egy teljes lemeznyi dalt írt Axlnek, aki amúgy is eszméletlen mennyiségű témával rendelkezik.

„Nem tudok pontos dátummal szolgálni, mert senkit sem szeretnék hiú reményekbe ringatni", mondta a Mama's Fallen Angelsnek adott interjújában a gitáros. „De annyit elárulhatok, hogy jelenleg egyértelműen egy új album elkészítése az elsődleges célunk, és alig várom már, hogy végre megkezdjük rajta a munkát. Axlnek sok-sok tonnányi anyaga áll készen rögzítve – ül a hotelszobában, és órákon át játssza nekem ezeket a zenéket. Már én is több mint tíz nótát írtam az albumra, azt hiszem, talán tizenkettőnél tartok jelenleg... Ezek mind olyanok, amik Axlnek is tetszenek. Mivel most épp nem turnézunk, hamarosan el fogjuk kezdeni átbeszélni az ötleteket. Mindenkinek az a célja, hogy belátható időn belül hozzuk ki az anyagot, mindannyian erre törekszünk."

Axl Ashba egyik korábbi nyilatkozata szerint legalább három teljes lemeznyi felvett dallal rendelkezik, de Tommy Stinson basszusgitáros is azt mondta nemrég egy interjúban, hogy komplett albumokat tudnának kiadni a már készen álló szerzeményekből.

A Guns N' Roses tavaly év végén játszotta le első teljes észak-amerikai turnéját a Chinese Democracy lemez 2008-as megjelenése óta. Ellentmondások ide, Axl késései oda, a zenekar iránti érdeklődés továbbra is komoly: harmincöt koncerttel összesen 11,2 millió dolláros bevételt termeltek a koncerteken, pedig a turné dátumai jóformán az utolsó pillanatban derültek ki. Axlék ezzel a tavalyi év hetedik legsikeresebb hard rock/metal turnéját abszolválták az Egyesült Államokban a Journey, a Mötley Crüe / Poison páros, a Def Leppard / Heart duó, a Rush, a Linkin Park és a Pearl Jam után, olyan neveket utasítva maguk mögé, mint az Avenged Sevenfold, Ozzy Osbourne, a Soundgarden, a Judas Priest, az Iron Maiden vagy a KISS.

DJ Ashba hamarosan a hármas Sixx: A.M. albumon is megkezdi a munkát a '80-as évek másik nagy ikonikus rocksztárja, Nikki Sixx társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 imi 2012-01-17 18:30
hahahahhaha, de minek?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.