Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Már nem úgy szeretem ezt az egészet, mint amikor elkezdtem”

Karrierjének utolsó lemezével jelentkezik augusztus 25-én a Candlebox. A The Long Goodbye-ról már két dal is meghallgatható.

0817candlebox

A Round Hill Recordsnál hozza ki jövő pénteken utolsó nagylemezét a seattle-i Candlebox, azaz Kevin Martin énekes, Adam Kury basszer, Brian Quinn gitáros, Island Styles gitáros és BJ Kerwin dobos. „A covid alatt otthon voltam a feleségemmel és a fiammal, és rádöbbentem, hogy talán rossz helyre tettem a hangsúlyokat – indokolta a visszavonulásról szóló döntést a frontember Eddie Trunknak. – A zenei karrierem minden időmet és energiámat felemésztette, és érzelmileg is teljesen lefoglalt, így rájöttem, hogy a családom nem kapta meg tőlem, amire szükségük lett volna, vagyis engem. Otthon ülve, apaként, tanárként, férjként, kenyeret sütve azonban ráébredtem, hogy rengeteg olyan dolog hiányzott az életemből, amit nagyon élvezek. Akkor fogant meg bennem az elhatározás, hogy pontot kell tenni ennek az egésznek a végére. Imádom a zenét, az életem része, szeretek koncertezni, színpadon állni és szeretem a rajongókat, soha nem is vettem magától értetődőnek ezt. De tisztában vagyok vele: már nem úgy szeretem ezt az egészet, mint amikor elkezdtem."

candlebox_cA búcsúlemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Punks
02. What Do You Need (featuring Mona)
03. Elegante
04. I Should Be Happy
05. Nails On A Chalkboard
06. Ugly
07. Maze
08. Cellphone Jesus
09. Foxy
10. Hourglass

A Candlebox 1993-as bemutatkozó lemeze a maga idejében nagyon komoly slágernek számító Far Behind dal sikerének farvizén több mint 4 millió példányban ment el a tengerentúlon. A zenekar ezekben az években turnézott többek között a Metallicával is, és két további, már mérsékeltebben fogyó, de azért Amerikában elég sikeres lemezt készítettek, az 1995-ös Lucyt és az 1998-as Happy Pillst. Ezután több mint fél évtized szünet következett, de aztán a 2000-es évek közepén ismét összejöttek.

A lemezről már két dal is meghallgatható. A zenekar már megkezdte búcsúturnéját, amelyen a 3 Doors Down játszik előttük nyitóbandaként.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.