Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már majdnem teljesen megíródott a kettes Unisonic lemez

Január eleje óta már egy stúdióban dolgozik a második nagylemez anyagán a Unisonic legénységének éppen ráérő hányada. Kai Hansen, Michael Kiske, Dennis Ward, Kosta Zafiriou és Mandy Meyer a munkálatok során a Vanden Plas billentyűsével, Günter Wernóval is kiegészül majd.

„Három dalt már írtam egy jóbarátommal, Sandro Giampietróval”, mondja a munkálatokról Michael Kiske énekes. „Elég komoly nyomás alatt álltam, mert úgy gondoltam, még többet kellene csinálnunk. Kainak rengeteg dolga van a Gamma Rayjel… De aztán hirtelen Dennis elkezdte szállítani egymás után a jobbnál jobb dalokat. Fantasztikusak, nem is számítottam erre. Már legalább nyolc-kilenc nótát küldött át nekem hatalmas énekdallamokkal, dallamokkal.”

Az első Unisonic albumhoz képest újdonság, hogy a második anyagon Günter Werno, a Vanden Plas billentyűse is csatlakozott a szupergrouphoz, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a koncerteken is kiáll-e majd a színpadra a többiekkel. A lemez megjelenése valamikor az év második felében várható. Aki addig elvonási tünetektől szenved, az a hamarosan érkező új Gamma Ray lemezzel és a március 25-ei újabb budapesti koncerttel vigasztalódhat. Az előzenekar itt a Rhapsody Of Fire lesz, a két éve kettészakadt olasz szimfonikus heavy metal csapat azon fele, amelyet Fabio Lione énekes és Alex Staropoli billentyűs neve fémjelez. A koncertről itt találhatók a pontos részletek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.