Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már letölthető egy dal Richie Sambora új szólóanyagáról

Aftermath Of The Lowdown címmel szeptember 18-án jelenik meg Richie Sambora harmadik teljes szólóalbuma. A Bon Jovi gitárosa egy dalt máris letölthetővé tett saját honlapján az anyagról, mindössze egy email-címet kell beírni a szabadrabláshoz.

Richie Sambora jó rég nem jelentkezett önálló anyaggal: utolsó saját néven kiadott albuma 1998-ben jelent meg Undiscovered Soul címmel, és ez is csak a második volt a sorban az 1991-es Stranger In This Town után. A tavaly ismét alkoholelvonón járt gitáros friss lemezét a Dangerbird Records gondozza majd, a producer pedig Luke Ebbin, aki már dolgozott együtt Samborával a Bon Jovi 2000-es Crush és 2002-es Bounce lemezein.

Akárcsak előző két anyagán, Richie természetesen az Aftermath Of The Lowdown dalaiban is megcsillogtatja majd énekesi adottságait. „Azt hiszem, a legtöbben még mindig nem gondolnak rám énekesként, pedig a Bon Jovi előtt minden egyes zenekaromban én énekeltem", mondja. „Remélem, ez az album valamennyire változtat majd ezen a helyzeten, én legalábbis ezt szeretném elérni általa."

Az első dal, az Every Road Leads Home To You máris letölthető a gitáros honlapjáról teljesen ingyen, csak egy email-címet kell hozzá beírni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.