Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már két gitárossal érkezik Budapestre a Destruction

Ragadósnak tűnik a Sodom példája, ugyanis még egy gitárost vett soraiba a hagyományosan trióként működő Destruction is. A zenekar március 11-én már ebben az új felállásban lép fel Budapesten is.

0301destruction

Damir Eskic lett a Destruction másodgitárosa. A bosnyák felmenőkkel rendelkező, de svájci zenész civilben eddig gitártanárként dolgozott, ő maga pedig a coroneres Tommy Vetterlinél tanult. A germán thrasherek mellett egy Gomorra nevű csapatban is zenél, és három szólót már a Destruction legutóbbi, 2016-os Under Attack anyagára is feltolt. „Végre összehoztuk”, kommentálta a döntést a csapat főnöke, Schmier basszer/énekes. „Évek óta beszéltünk már erről, de a megfelelő emberre volt szükségünk hozzá, és Damir Eskic az! Trióban zenélni különleges dolog volt, éveken át büszkén játszottuk ebben a formában, de volt olyan korszaka is a Destructionnek, amikor négyesben nyomtuk, két gitárossal. Elérkezett az idő visszahozni ezt az időszakot. Tudom, hogy sok rajongó is régóta várta ezt.”

A csapat már ebben a négyes felállásban írta meg és vette fel új albumát, amely augusztus 8-án jelenik meg a Nuclear Blastnél, és természetesen a koncertprogramba is számos dal kerülhet bele így, amelyeket eddig nem tudtak megfelelően megszólaltatni. És természetesen már Damir is itt lesz velük Budapesten, március 11-én, amikor az Overkill, a Flotsam And Jetsam és a Chronosphere társaságában koncerteznek a Barba Negrában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.