Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már jövőre megjelenhet a következő Slipknot-lemez?

Nem kizárt, hogy a járvány miatti leállások következtében előbb jelenik meg az új Slipknot-album, mint azt várnánk. Annyi legalábbis biztos, hogy a zenekar dolgozik…

slipknot_k2019_01

Tavaly nyáron jelent meg a Slipknot legutóbbi nagylemeze, a We Are Not Your Kind, amelyet a zenekar februárban Budapesten is bemutatott. Utána természetesen ez a turné is félbeszakadt, és ugyan Corey Taylor pár hete kiadta első szólóalbumát CMFT címmel, a zenekar tagjai javarészt otthon ülnek. És ha hihetünk a frontembernek, igyekeznek kihasználni a szabadidejüket. „Jelenleg az a terv, hogy megpróbáljuk befejezni jövőre a félbeszakadt turnét”, mondta Corey a Good Companynek. „Emellett azon is gondolkodunk, hogy kihozhatnánk egy új albumot talán jövőre. De nem tudom. Azt sem tudom, pontosan mi most a terv. Csak annyi biztos, hogy mindannyian úgy érezzük: befejezetlen ügyek maradtak függőben, és jó lenne elvarrni a szálakat, mielőtt bármibe is belefognánk. De már szó volt a lemezről, mert a kiadónkkal fennálló szerződés alapján már csak egy albummal tartozunk nekik.”

Shawn Crahan ütős múlt hónapban szintén azt mondta, hogy a Slipknot új dalokon dolgozik. „Mivel mindenkinek sok ideje szabadult fel, úgy gondoltuk, kihasználjuk, összejövünk, és arra fordítjuk, amiben talán a legjobbak vagyunk: zenéket írunk. „Tök jól is haladtunk, mert nem volt rajtunk nyomás, nem kényszerből dolgoztunk, hanem mert dolgozni akartunk. Ami nagyon jól jött, mert az unalom senkinek sem tesz jót. És a világon már mindenki beleőrül ebbe az egészbe, szóval baromi szerencsések vagyunk, hogy együtt lehetünk, és azzal foglalkozhatunk, amit a legjobban szeretünk.”

 

Hozzászólások 

 
#5 miso 2020-12-02 07:43
A Vol 3 lemezig pazar amit hoztak, de azóta egyik albumuk sem hozott lázba.
Ha Slipknotot akarok hallgatni, még mindig Iowa-Slipknot-Vol3 a sorrend, a többiről csak egyes dalok tetszenek.
Az utolso kettőről talán még azok se:(
Idézet
 
 
#4 cápaidomár 2020-12-01 17:47
Érdekes látni, hogy a Vol. 3-től kezdve milyen megosztó minden 'Knot album. Nekem baromira bejön a legutóbbi, így most kissé tartok a jövőben érkezőtől.
Idézet
 
 
#3 Mézga Géza 2020-12-01 10:47
„Mivel mindenkinek sok ideje szabadult fel, úgy gondoltuk, kihasználjuk, összejövünk, és arra fordítjuk, amiben talán a legjobbak vagyunk: zenéket írunk."

Összejöhetnek... Náluk a maszk már úgyis adott. :D
Idézet
 
 
#2 Tulus 2020-12-01 10:43
"Jelenleg az a terv"

"Azt sem tudom, pontosan mi most a terv"

Ez fasza. Túl sok volt a kábszi?
Idézet
 
 
#1 Kormorán 2020-12-01 10:03
Kíváncsi lennék hogy így - nem muszájból - jobb albumot dobnak-e össze, mint a We Are Not Your Kind, mert az első 'knot album volt, amit képtelen voltam végighallgatni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.