Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már írja az új dalokat a Hellyeah

Az idei év hátralévő részét dalszerzéssel tölti a Hellyeah legénysége. Vinnie Paulék Dallasban dolgoznak a következő, sorrendben már ötödik album dalain, és a végeredmény várhatóan jövő tavasszal vagy nyáron jelenik meg.

0605hellyeah2

„Dallas felé tartok, hogy megkezdjük a munkát az új lemezünk megírásán”, tette közzé a hétvégén Tom Maxwell gitáros. „Egyelőre nem tudom még, zeneileg milyen irányt veszünk rajta, de abban biztos vagyok, hogy nagyszerű következő fejezet lesz majd a Blood For Blood folytatásaként: súlyosabb, sötétebb, hangulatosabb, és nagyon energikus.”

A júniusban Magyarországot is megjárt csapat ismét Kevin Churko producerrel dolgozik majd a lemezen, és a tervek szerint jó három hónapot töltenek majd a dalszerzéssel, vagyis az idei év már biztosan ezzel telik. Vinnie Paul egy korábbi interjúban jövő március-április környékére saccolta a megjelenést, de ha idén még csak jammelnek, ez aligha lesz tartható.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Sanctus 2015-09-29 14:44
"Egyelőre nem tudom még, zeneileg milyen irányt veszünk rajta, de abban biztos vagyok: a súlyos részek súlyosabbak, a dallamosak még dallamosabbak lesznek."
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.