Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már demózik a Machine Head

Megkezdte a munkát az új album dalain az oaklandi Machine Head. Robb Flynnék jelenleg úgy tervezik, hogy jövő év áprilisában már stúdióba is vonulnak majd, hogy rögzítsék a 2007 elején kiadott The Blackening utódját.

A Machine Head a hírek szerint eddig két új szerzemény demóverzióját rögzítette, de párhuzamosan több másikon is dolgoznak. A dalok irányvonaláról egyelőre semmit sem tudni, de Robb Flynn az utóbbi években általában azt mondta, hogy nem kívánják még komplexebbre venni a figurát, mint az utolsó lemezen. Mindez valószínűleg azt is jelenti, hogy a jóelőre belengetett feldolgozáslemez tervét egyelőre jegelte a csapat, a saját maguk által fellőtt ütemtervet azonban tartják: Robb már a The Blackening kiadása után is azt nyilatkozta, hogy legkorábban 2011-ben várhatóak tőlük új dalok.

Habár a banda pályafutása legnagyobb sikereit aratta a The Blackeninggel, a turnézás közepette rengeteg feszültség is felgyülemlett a tagok között, de a zenekari csoportterápiának köszönhetően sikerült rendezniük a nézeteltéréseket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.