Shock!

július 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már demózik a Machine Head

Megkezdte a munkát az új album dalain az oaklandi Machine Head. Robb Flynnék jelenleg úgy tervezik, hogy jövő év áprilisában már stúdióba is vonulnak majd, hogy rögzítsék a 2007 elején kiadott The Blackening utódját.

A Machine Head a hírek szerint eddig két új szerzemény demóverzióját rögzítette, de párhuzamosan több másikon is dolgoznak. A dalok irányvonaláról egyelőre semmit sem tudni, de Robb Flynn az utóbbi években általában azt mondta, hogy nem kívánják még komplexebbre venni a figurát, mint az utolsó lemezen. Mindez valószínűleg azt is jelenti, hogy a jóelőre belengetett feldolgozáslemez tervét egyelőre jegelte a csapat, a saját maguk által fellőtt ütemtervet azonban tartják: Robb már a The Blackening kiadása után is azt nyilatkozta, hogy legkorábban 2011-ben várhatóak tőlük új dalok.

Habár a banda pályafutása legnagyobb sikereit aratta a The Blackeninggel, a turnézás közepette rengeteg feszültség is felgyülemlett a tagok között, de a zenekari csoportterápiának köszönhetően sikerült rendezniük a nézeteltéréseket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.