Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már csak ülőjegy kapható a Guns N’ Roses budapesti koncertjére

Július 19-én Budapesten koncertezik a Guns N' Roses. A koncertre már minden állójegy elkelt, ülőhelyeket még korlátozott számban lehet vásárolni.

1106guns

Nyári turnéja keretében Magyarországra is eljut a Guns N' Roses. A zenekar 1992 óta először jár majd nálunk a három főember, W. Axl Rose, Slash és Duff McKagan részvételével. A buli helyszíne a Puskás Aréna lesz.

0221_gunsnroses

A jegyelővétel február 22-én kezdődött először a rajongói klub tagjainak, másnap limitált formában folytatódott, majd pénteken teljes körűen is beindult. A kiemelt és sima állójegyek utóbbi során egyaránt nagyon gyorsan, alig egy óra leforgása alatt teljesen elfogytak a stadionba.

Aki nem akar lemaradni a zenekarról, még válthat ülőjegyeket, de ezekből sincs már túl sok. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#45 Ffgghhhfffghhjkjb 2023-03-22 17:37
Jóslatok. A következö Európai körben a koncerteken előveszik a dont damn me c dallt. A Magyarországi koncerten Steven Adler is a dobok mögé ül. Szintén hazánkban eső lesz a koncerten. Pár koncerten Katie Underwood is feltűnik. Magyarországi koncerten a jól ismert Csángó népdal is felcsendül. Pataky Attila és W Axl Rose duetett fog énekelni.
Idézet
 
 
#44 Equinox 2023-03-01 19:59
Szerintem ebből a kommentszekciób ól nem kevés pszichológus vagy szociológus tudna ihletet meríteni különféle kutatásokhoz.
Idézet
 
 
#43 Fghhvccvhjkkkkkdsssfvnkkkkb 2023-03-01 09:16
fogaHa még is jön a Guns N Roses

Magyarország egy posztkommunista állam, annyi annyit jelent, hogy volt olyan időszak mikor sokan irigykedve tekintettek a Nyugati civilizációkra, majd a rendszerváltozá s után hazánk is csatlakozott a már említett klubhoz. Végtelen témakínálatot létrehozva a valódi és álértelmiségi műsorok számára, a munkásosztályna k pedig szerencsés esetbe máshoz van kedve.

Néhány évvel a rendszerváltozá s után volt egy Guns N Roses koncert Budapesten a Népstadionban, ami vitathatatlanul a hazai kulturális élet kimagasló történése, amire jó emlékezni. Nem csak a zenei kínálat miatt, hanem sok egyéb más miatt is. Természetesen az esemény csak egy koncert volt, de a kulturális csemege sokat jelentett a Magyar emberek számára és jó volt, elhinni, hogy élőben fogjuk látni, az addig csak a zenei tévékben tapasztalt zenekart.

A koncert ahogy illik és kell, legendás volt, belefért a játékidőbe egy kellemes felhőszakadás, vihar is, ami akkor és ott, tökéletesen passzolt a zenéhez. Volt olyan fiú aki sampont kért a barátnőjétől miközben bőrig ázott, és a hideg novemberi zuhéban, és tök jól érezte magát. És ezzel még nincs vége, hiszen ahogy telik, múlik az idő, úgy az élmények más színeket kapnak, máshova helyeződnek a hangsúlyok, és újra rá kell jönni, hogy igazából csak a saját élményeink a miénk.

Szebb és jobb lett az említett koncert az elmúlt 31 év alatt, és olyan sok ember volt ott a helyszínen, elmondásuk szerint, hogy annyian be sem férhettek be a stadionba, de a mesék dimenziójában az a valóság amit annak hiszünk.

Nem rég érkezett a hír, hogy 31 év után újra Guns N Roses koncert lesz Budapesten, a már felújított és Puskás Ferenc nevével jelzett stadionban. Persze tudjuk jól, hogy 2006 ban is volt Guns N Roses koncert Budapesten azonban akkor inkább csak vendégzenészekk el szerepelt a zenekar, mert a valódi tagok talán összevesztek, vagy kibékültek, lényeg, hogy jól érezzék magukat és szeressék a zenét és a barátnőket.

Ami érdekes, hogy a zenekarba jó pár éve egy hölgy is bekerült, állandó tagnak. Nyilván a zenészek már 60 év körül járnak, de a színpadon mindenki fiatal ( a színpad varázsa), ahogy a jó festő képein is a szereplők.

Örülök, hogy 2023 – bán még van zene és koncert és vannak híres zenekarok. Persze nem kell túldimenzionáln i, csak egy koncert lesz és nem is akar több lenni.

A világ sajátosan épül fel, hiszen Amerikából az Angolul éneklő zenekarok el tudnak jönni Magyarországra koncertezni hiszen a gazdasági erőfölénynek, a kulturális életben is tükröződni kell.
Idézet
 
 
#42 Edward_Richtofen 2023-02-28 19:03
Atyaég mik ezek a hozzászólások xddddddd Oké, van egy-két komment ami egyértelmű trollkodás, arra nem reflektálnék. De aki itt ilyeneket írogat, hogy a stadionkoncerte k ilyen újgazdag veretések lettek, azoktól kérdezném, hogy hol élnek? Voltak kint ilyen koncerten BÁRMIKOR? Egy ötvenezres stadionba nagyon sokféle embert összefúj a szél, és 20 meg 30 évvel ezelőtt is az igazi sikerzenekarok koncertjére nem csak az első demótól az utolsó japán különkiadásig minden számot vágó hiperelitista gyökerek jártak ki, hanem adott esetben az is, aki előtte lenyomott egy munkanapot egy jól fizető melóban (juj!), és kiment meghallgatni a Metallicát mert ismert 4 számot. Írták előttem tök helyesen, hogy ezek az előadók szórakoztatóipa ri termékek, nem vallási intézmények.

Derpegés a jegyárakon: A Rammsteinra 34 ezer forint volt egy kiemelt állójegy. Bocs, de ez bagatell összeg egy ilyen méretű és színvonalú koncertért. 2011-ben voltam ülőjeggyel a Papp Laciban, már az is 13 ezer volt, 12 éve. Amúgy a berlini bulira nem találtam 100 EUR alatt jegyet, aztán mégis órák, és nem napok alatt sold-out lett a koncert. Mind a 3 napra. Tényleg elhiszitek, hogy ennek a tömegnek a nagy része nem rajongója, vagy legalább is lelkes hallgatója az előadónak?

Ennek fényében is megint csak kérdezem attól, aki szerint újgazdag veretés egy ilyen koncert: az megvan, hogy egy teljesen random Barbás koncert is már inkább 15 ezer (legutóbb pl. a Trivium-HSB), mint 10? De persze Matt Heafy is mondjon le, mert amúgy a koncerten Rolexben nyomta. Clutchra néztem legutóbb jegyet, a super early bird is már 10 ezer. Nem tudom, hogy ehhez képest egy olyan monstrum, mint a GnR (ami engem amúgy tökéletesen hidegen hagy) mennyibe kéne, hogy kerüljön. Talán néha el is kéne menni egy-két koncertre ahelyett, hogy szatyorban élünk.

Idézet - hároméves férfi:
Bárcsak megtapasztalnám , hogy a kivagyiskodó, felsőbbrendűség -tudatos, önmagát hátbaveregető, világot lenéző, hamis rocker énkép elkopik és a helyére kellő önreflexió és önirónia kerül.


Ez meg amúgy tűpontos, nem is tennék hozzá semmit.
Idézet
 
 
#41 Goodbye 2023-02-28 15:14
Tény, hogy az embernek eszébe jut róluk a szocializmus, de ezzel az égvilágon semmi baj nincs. Kellemes nosztalgiabulik at csapnak még mindig, és a zenéjük is kiállta az idő próbáját. És Misi hangja még mindig a régi fényében tündököl, így legalább jó éneklést is hallanának az este folyamán azok akik jegyet vesznek.
Idézet
 
 
#40 Márton 2023-02-28 09:26
Idézet - Goodbye:
Az nekem is tetszene :D
Ha meg esetleg az itthoni felhozatalból kéne választani, akkor a Lordnak örülnék a legjobban.


Náluk ásatagabb, szocreálból ittmaradt csapatot nem is találhatnál.
Idézet
 
 
#39 Goodbye 2023-02-28 00:25
Az nekem is tetszene :D
Ha meg esetleg az itthoni felhozatalból kéne választani, akkor a Lordnak örülnék a legjobban.
Idézet
 
 
#38 Eugen 2023-02-27 21:15
Idézet - Goodbye:
Vajon ki lesz az előzenekar?


L.A. Guns jó lenne. :-)
Idézet
 
 
#37 Goodbye 2023-02-27 13:06
Vajon ki lesz az előzenekar?
Idézet
 
 
#36 Levike 2023-02-27 10:57
Miért mit kéne tenni ? Kiírni, hogy belépés kannás borral, hajléktalan igazolvánnyal ?
Én vettem kettő db. 27 ezres jegyet, de basszus bizony 10kor már ott figyeltem az 5000 -es sor végén, majd fél óra múlva amikor sorra kerültem addig nyomkodtam vagy 20 percen át a böngészőn a frissítést míg a felszabaduló jegyekből tudtam venni nagy nehezen. Én kérek elnézést.
Idézet
 
 
#35 Eugen 2023-02-26 19:08
Vörös Gábor még kaphat "üllőjegyet", mert neki az jár.
Idézet
 
 
#34 Equinox 2023-02-26 18:46
Idézet - Simon Zoltán:
A rock sztárból bonviván lett, a flitterekhez nem illik a hagyma szag........üvölthetek nem hallja senki, nem hallja ùgysem érti senki...

Szerintem azok is GNR szintű sikerekről álmodnak, akik most köpködik őket. Ezt pont ennyire kell komolyan venni.

Mellesleg ha már idézed, MO-on a Pokolgép is elég sztárstátuszba került az évek során, nem?
Idézet
 
 
#33 Simon Zoltán 2023-02-26 17:11
A rock sztárból bonviván lett, a flitterekhez nem illik a hagyma szag........üvölthetek nem hallja senki, nem hallja ùgysem érti senki...
Idézet
 
 
#32 Goodbye 2023-02-26 10:58
Édes jó istenem. Remélem, hogy akik belekötnek egy professzionális hard rock zenekarba, mert az, ami, azok még az általános iskola padjait koptatják. Annál idősebb korban elkeserítő ez a hozzáállás. Az Ossiant is az ilyenek ekézik folyamatosan, mert bátorkodtak felnőni. A zenekar létszámáról meg annyit, hogy 30 éve még nagyobb volt, és személy szerint örülnék, ha most is lennének benne fúvósok.
Idézet
 
 
#31 Józsi 2023-02-26 10:00
Idézet - Orange Agent:
Idézet - Takács Attila:
Idézet - Velorex:
Durva egyébként, hogy a nagy zenekarok közönsége hogy kicserélődött az évek során. Metallica, Guns, Ozzy, Slipknot ... egy ilyen koncertre kijutni kisebb vagyon.
És most tökmindegy, hogy show, meg legacy, meg kisf*szom, de elképesztő, hogy a "szakadt metál" jelenségből hogyan lett eltartott kisujjas úri muri, amire olyanok mennek ki szórakozni, akik egyébként nagy ívben kerülik a műfajt, de meg tudják engedni maguknak.
Valószínűleg ez a dolgok természetes rendje, de ettől még elég szomorú végignézni.

Igy van. Szomorú és elgondolkotató is egybe hogy a lázadás zenéje öltönyös manager-ek s plaza cicák zenéje lett. Miért is kerül 27 ezer Ft-ba a jegy amikor Axel Rose meg Slash milliomoosok? Szerintem 4000 Ft lenne erkölcsös! Ez igy bankár tempó. Es nem is értitek hogy ez a zene nem erről szól hanem harcról arról hogy nem állsz be a sorba a többi birka fa......... mellé. Na nem baj. Én maradok a Primordial-nál, az Emperornál, Kreatornál meg a Thy Catafalquenál ti
meg diszkózzatok a sok gazdaggal a November rainre. Agymosottak.


Nézz rá a képre! Eleve minek vannak ezek heten? Nem Frank Zappa feldolgozásokat játszanak, hanem háziasszony-rockot...Nyilván a gázsi magas, mert ők a sztárok, plusz kell mindegyikük mellé külön szakács, masszőr, pszichológus, stb, igazi cirkusz, a rosszabbik értelemben.

Munkatársaim is mennek, pont azért, mert "akkora esemény", nekik való az ilyesmi.

Szerencsére ott van a Voivod, a Destruction, a Carcass, belőlük nem lett/lesz yuppie attrakció, de a Numb, a Skinny Puppy, vagy a Front Line Assembly sem csinál(t) arénaturnét, ahol hosszú hajú lázadóként nyomnák az öngyújtós szerelmes slágereket a sztárok.

Így van! Merjünk 50évesen is zsíros hajjal vébékát vedelve szimatszatyorra l tobzódni a fingszagban!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.