Shock!

január 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már csak pár hónapot kell várni az új Queensryche albumra

Geoff Tate új szólóalbuma, a Kings And Thieves már a napokban megérkezett, és nem várat magára sokáig a Queensryche hangszeres szekciójának visszatérése sem: a tervek szerint már 2013 elején a boltokba kerül a valaha sokkal szebb napokat is látott seattle-i metalosok új lemeze, az első a sorban az új torokkal, Todd La Torrével. Az énekes megismételte: zeneileg komoly változásokra kell számítani az előző pár anyaghoz képest.

„Hallgatom a demóinkat és véglegesítek bizonyos dolgokat”, írta Todd (a képen) a Facebookon. „Bízzatok bennem, jelentős különbségeket hallotok majd a hangzásban, a stílusban és a dalszerzésben is az új Queensryche lemezen az előző pár albumhoz képest. Nagyon büszkék vagyunk arra, amin dolgozunk, és reméljük, a rajongók is üdítőnek találják majd. Vannak benne progresszív elemek, súlyosság, lélek, sötétség, és még valami olyan is, ami nagyon rádióbarát. Alig várom, hogy végre megjelenjen az album a jövő év elején!”

Az apróbb részleteket hamarosan pontosítják, a következő évet pedig intenzív koncertezéssel szeretnék tölteni a Queensryche tagjai.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 theli 2012-11-07 21:23
Kívánom,hogy legyen olyan nagy durranás, mint az Accept visszatérése!zy vk
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.