Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már a jegyek háromnegyede elfogyott a budapesti Stone Sour-koncertre

1211stonesaourNagyon pörögnek a jegyek a Stone Sour június 25-ei magyar fellépésére: a szervezők közlése alapján aki látni akarja Corey Taylorék első hazai koncertjét, ne halogassa a jegyvásárlást.

Június 25-én Budapesten lép fel a Stone Sour. koncert azért is nagy esemény, mert Corey Taylor Slipknot melletti csapata azelőtt még sosem játszott Magyarországon (igaz, 2006-ban meghirdettek egy közös bulit az Alice In Chainsszel, ez viszont végül technikai okok miatt elmaradt). Corey és társai a tavalyi Hydrograd lemezt turnéztatják, ennek apropóján jutnak el a Trackbe. Az idei anyag a banda első albuma volt Johny Chow basszusgitárossal és Christian Martucci gitárossal. A koncertre április 30-ig 8999 forintért, május 1-től pedig 9999 forintért lehet hozzájutni a jegyekhez. Már ameddig még lesznek, a szervezők közlése szerint ugyanis a belépők 75 százaléka már elment. Részletek itt.

A Stone Sour jelenleg egyébként Josh Rand gitáros nélkül turnézik Észak-Amerikában, aki közelebbről nem meghatározott kezelésen vesz részt. Noha ilyenkor általában rehabra szokás asszociálni, a zenekar semmi efféle közlést nem tett, így egyes vélekedések szerint a zenész valamilyen súlyos betegség miatt kénytelen kihagyni az aktuális fellépéseket.

 

Hozzászólások 

 
#1 london 2018-02-08 16:40
Megrendelve,kos zi!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.