Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Manowar: megérkezett Ken Kelly végleges borítója

Október 19-én jelenik meg a hangzása és zenei anyaga miatt egyaránt rengeteg bírált új Manowar nagylemez, a The Lord Of Steel átkevert változata. Az album eddig csak digitálisan és a brit Metal Hammer mellékleteként jött ki, most azonban új borítót is kapott a csapat régi kollaboránsától, Ken Kellytől.

A The Lord Of Steel CD-s kiadása új dizájnt kapott a klasszikus Manowar borítók mesterétől, Ken Kellytől, amit végre nyilvánosságra hozott a csapat, de a keverés és a masztering is más lesz. „A Manowar mindig is merte másképp intézni az ügyeit", magyarázza a bizarr döntés hátterét Joey DeMaio basszusgitáros. „Úgy kell tekinteni erre a két verzióra, mint egy mozifilmre, ami eltérő változatokban jön ki: rendezői vágással, alternatív befejezéssel vagy más perspektívából elmesélt sztorikkal. Akiknek tetszett a Metal Hammer kiadás, azt mondhatom: a Magic Circle Entertainmentnél megjelenő változat még egyedibb és igen, még brutálisabb lesz."

Aki szeretné megnézni a csapatot élőben az őszi európai turnén, annak október 23-án Prágáig, 24-én Parubdicéig vagy 25-én Zlinig kell utaznia, Csehországnál közelebb ugyanis nem jönnek hozzánk.

A Manowar nemrég húszéves jubileumát ünnepelt The Triumph Of Steel lemezéről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.