Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Malakian szerint belátható időn belül biztosan nem készül új System Of A Down-lemez

Továbbra sem szolgálhatunk jó hírekkel azoknak, akik esetleg új System Of A Down-lemezben reménykednek: Daron Malakian gitáros szerint belátható időn belül biztosan nem várható, hogy a zenekar összekapja magát, és közös dalokat ír.

0906soad3

Ismét kellemetlen hírekkel szolgált a System Of A Down híveinek Daron Malakian. Az utóbbi időket megint Scars On Broadway projektje promotálásával töltő gitáros a KROQ-nak adott interjújában kijelentette: eleve azért hozta vissza saját bandáját, mert a System nem volt képes erőt venni magán. „Rengeteg zeném gyűlt össze, és most jóval tisztábban látom, mi a helyzet, amennyiben arról van szó, hogy megjelentetem a dalaimat", szögezte le Daron. „Beletelt némi időbe, mire kiderült, mi az ábra a Systemmel, hogy készítünk-e lemezt vagy sem, és addig úgymond visszatartottam sok zenémet. De bizonyos dolgokban nem tudtunk megegyezni, így elérkezett az idő, hogy megjelentessem a zenémet. Szerintem a dalaim mindkét bandához passzolnak, szóval ha a Systemmel egyszer úgy döntünk, hogy csinálunk egy lemezt, úgy gondolom, ahhoz is lesz anyagom. De most már nem várok arra, hogy kiderüljön, történik-e valami."

Amikor megkérdezték, hogy a System dalszerzési inaktivitása elsősorban zenei vagy családi okokra vezethető-e vissza, Malakian azt felelte: mindkettő szerepet játszik. „Az emberek változnak. Ahogy telik az idő, az emberek ízlése is változik. És van, aki más irányokba akarja elvinni a zenekart, miközben más tagok pedig talán nem akarnak elindulni ezeken az utakon. Szóval egyszerűen nem tudtunk megegyezni abban, hogyan akarnánk megcsinálni a lemezt. Sosem mondom azt, hogy soha, de most úgy látom: nem valószínű, hogy a közeljövőben valaha is összejönne a dolog."

A Scars On Broadway legutóbbi lemeze tavaly jelent meg Dictator címmel.

 

Hozzászólások 

 
#2 Codename333 2019-02-27 17:05
sztem mindenki benne van egy új system Serj Tankian-t kivéve...hihetetlen ez a vajúdás amit ezek művelnek. Rosszabb ez már mint a TOOL szappanoperája
Idézet
 
 
#1 cüktürmüs 2019-02-27 13:12
Azt nem értem miért kell ennyit sírni új TOOL meg SOAD lemezek hiánya miatt. Kijön nélkülük is kismillió jó lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.