Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Make Some Noise: nyáron jön az első The Dead Daisies Doug Aldrich gitárjátékával

Már elkészült a The Dead Daisies új nagylemeze, amely az első lesz Doug Aldrich gitárossal a zenekar soraiban. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb, jammelős rock'n'rollban utazó bandája nyáron ismét Európában koncertezik – bár természetesen nem Magyarországon...

0414tdd

Márciusban befejezte új lemezének munkálatait a The Dead Daisies. A tavalyi Revolución folytatásának producere a híres slágergyáros, Marti Frederiksen volt, a munkálatok Nashville-ben folytak, az anyag címe pedig Make Some Noise lesz, és augusztus 5-én jelenik meg a Steamhammer / SPV gondozásában. A harmadik lemez azért is hoz fontos változásokat, mert új szólógitáros debütál a bandában Doug Aldrich (Whitesnake, Burning Rain, Bad Moon Rising, Lion) személyében: Doug néhány hónapja került be a formációba, miután Richard Fortust és Dizzy Reedet elszólította a The Dead Daisiesből a Guns N' Roses rebootolása. A felállás további tagjai a főnök David Lowy gitáros, John Corabi énekes, Marco Mendoza basszer és Brian Tichy dobos.

A zenekar európai turnéja július 14-én startol, hozzánk legközelebb július 16-án, a vizovicei Masters Of Rockon lehet elcsípni őket. Augusztustól a KISS előtt játszanak Észak-Amerikában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.