Shock!

január 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Májusban végre tényleg megjelenik a Danzig új nagylemeze

Az utóbbi időszakban elsősorban a klasszikus Misfits újjáalakuló koncertjei kapcsán hallhattunk Glenn Danzigről, de jó hír, hogy most már tényleg hamarosan megjelenik az új Danzig-lemez is. A csapat emellett speciális, évfordulós bulikat is játszik idén.

1012danzig

Május közepén jelenik meg a Danzig következő nagylemeze, amely az első új dalokat tartalmazó korong lesz a csapattól a 2010-es Deth Red Sabaoth óta. „„Ha zenét írok, az elsődleges szempont mindenképpen az, hogy nekem tetsszen a zene”, mondta Danzig még régebben a hosszas szünet okáról egy interjúban. „És ha nekem tetszik, akkor remélem, hogy azoknak is bejön majd, akik hallgatják a zenémet. Mindig így kezdek neki a lemezkészítésnek, és soha nem is csinálok lemezt, ha nincs miről írnom. Vagyis nem erőltetem az albumgyártást, és senki nem is jön oda hozzám azzal, hogy hé, már eltelt egy vagy két év a legutóbbi óta, szóval pár hónapon belül ki kellene hozni a következőt…”

Az új albumon Tommy Victor gitárossal és Johnny Kelly dobossal stúdiózott Chris Rakestraw hangmérnök társaságában. A lemezcímet hamarosan bejelentik. Érdekesség, hogy a csapat júniusban elsősorban mégsem a friss anyag, hanem a huszonöt éve megjelent Danzig III: How The Gods Kill jubileuma kapcsán tervez speciális koncerteket. Egyelőre nem tudni, hogy csak amerikai bulikról van-e szó, reméljük, hogy nem…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.