Shock!

június 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Májusban végre tényleg megjelenik a Danzig új nagylemeze

Az utóbbi időszakban elsősorban a klasszikus Misfits újjáalakuló koncertjei kapcsán hallhattunk Glenn Danzigről, de jó hír, hogy most már tényleg hamarosan megjelenik az új Danzig-lemez is. A csapat emellett speciális, évfordulós bulikat is játszik idén.

1012danzig

Május közepén jelenik meg a Danzig következő nagylemeze, amely az első új dalokat tartalmazó korong lesz a csapattól a 2010-es Deth Red Sabaoth óta. „„Ha zenét írok, az elsődleges szempont mindenképpen az, hogy nekem tetsszen a zene”, mondta Danzig még régebben a hosszas szünet okáról egy interjúban. „És ha nekem tetszik, akkor remélem, hogy azoknak is bejön majd, akik hallgatják a zenémet. Mindig így kezdek neki a lemezkészítésnek, és soha nem is csinálok lemezt, ha nincs miről írnom. Vagyis nem erőltetem az albumgyártást, és senki nem is jön oda hozzám azzal, hogy hé, már eltelt egy vagy két év a legutóbbi óta, szóval pár hónapon belül ki kellene hozni a következőt…”

Az új albumon Tommy Victor gitárossal és Johnny Kelly dobossal stúdiózott Chris Rakestraw hangmérnök társaságában. A lemezcímet hamarosan bejelentik. Érdekesség, hogy a csapat júniusban elsősorban mégsem a friss anyag, hanem a huszonöt éve megjelent Danzig III: How The Gods Kill jubileuma kapcsán tervez speciális koncerteket. Egyelőre nem tudni, hogy csak amerikai bulikról van-e szó, reméljük, hogy nem…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.