Shock!

november 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Májusban végre tényleg megjelenik a Danzig új nagylemeze

Az utóbbi időszakban elsősorban a klasszikus Misfits újjáalakuló koncertjei kapcsán hallhattunk Glenn Danzigről, de jó hír, hogy most már tényleg hamarosan megjelenik az új Danzig-lemez is. A csapat emellett speciális, évfordulós bulikat is játszik idén.

1012danzig

Május közepén jelenik meg a Danzig következő nagylemeze, amely az első új dalokat tartalmazó korong lesz a csapattól a 2010-es Deth Red Sabaoth óta. „„Ha zenét írok, az elsődleges szempont mindenképpen az, hogy nekem tetsszen a zene”, mondta Danzig még régebben a hosszas szünet okáról egy interjúban. „És ha nekem tetszik, akkor remélem, hogy azoknak is bejön majd, akik hallgatják a zenémet. Mindig így kezdek neki a lemezkészítésnek, és soha nem is csinálok lemezt, ha nincs miről írnom. Vagyis nem erőltetem az albumgyártást, és senki nem is jön oda hozzám azzal, hogy hé, már eltelt egy vagy két év a legutóbbi óta, szóval pár hónapon belül ki kellene hozni a következőt…”

Az új albumon Tommy Victor gitárossal és Johnny Kelly dobossal stúdiózott Chris Rakestraw hangmérnök társaságában. A lemezcímet hamarosan bejelentik. Érdekesség, hogy a csapat júniusban elsősorban mégsem a friss anyag, hanem a huszonöt éve megjelent Danzig III: How The Gods Kill jubileuma kapcsán tervez speciális koncerteket. Egyelőre nem tudni, hogy csak amerikai bulikról van-e szó, reméljük, hogy nem…

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.