Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Május 20-án érkezik a négyes Black Country Communion

A héten végre megjelenik Glenn Hughes új szólóalbuma, a nyolc éve esedékes Resonate, ám az énekes/basszer hívei meglepően hamar örülhetnek majd egy újabb Black Country Communion-anyagnak is: a dalok elvileg a napokban állnak össze teljesen a lemezhez.

„Joe Bonamassával körülbelül hat hete kezdtük el a munkát, és Joe egy hetet nálam töltött egy hetet dalokat írni”, mondta az új Black Country Communion munkálatairól Hughes a Myglobalmindnak még október 25-én. „Ma pedig újabb egyhetes dalszerzői szakaszt kezdünk, és ezalatt nagyjából megírjuk a négyes lemezt. Utána januárban vonulunk stúdióba, és május 20-án jelenik meg az album. Nagyon céltudatosak vagyunk, és mindkettőnket felpörget a lemez. Amikor áprilisban ismét együtt vacsoráztunk Santa Monicában, és szóba került a lemez, már akkor eldöntöttük, hogy nagyon ráfekszünk – ez volt a megfelelő időpont az újjáalakulásra. Bizonyos dolgok bizonyos időkben működnek. Hiszem, hogy az én életemben is minden okkal történt.”

glennhughes_c Egyelőre még nem tudni, turnézik-e majd a Black Country Communion a lemezzel, hiszen közben Hughes és Bonamassa is intézi a saját ügyeit. Glenn új szólóalbuma, a Resonate például a héten jelenik meg, rajta az alábbi dalokkal:

01. Heavy
02. My Town
03. Flow
04. Let It Shine
05. Steady
06. God Of Money
07. How Long
08. When I Fall
09. Landmines
10. Stumble & Go
11. Long Time Gone
12. Nothing's The Same (deluxe bónusz)

Glenn szólóturnéja november 22-én startol Stuttgartban, és elsősorban nyugat-európai koncertekből áll, de november 23-án Prágát is érinti. A már ismert négy dal alább meghallgatható a lemezről.

Hughes tavalyi bécsi bulijáról itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.