Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Majdnem huszonhárom éven át egy metalbandában énekeltem, de az csak az egyik oldalam”

Rég hallottunk Luke Easterről, a Tourniquet korábbi énekeséről. Jó hír, hogy a frontember első szólóanyagának megjelentetésére készül, és The Pop Disaster címmel máris meghallgatható tőle egy dal.

0523lukeeaster

Elkészült első önálló kiadványával Luke Easter, a Tourniquet 1993 és 2015 közötti énekese, aki teljes egészében rajongói finanszírozásban készítette el a The Pop Disaster albumot. „Mindig is amolyan pop/rock-arc voltam”, mondja Luke. „Tudom, hogy majdnem huszonhárom éven át egy metalbandában énekeltem, de az csak az egyik oldalam. Imádom a súlyos zenét, de teljesen odavagyok a jól megírt dallamokért meg a nagy refrénekért is. Éppúgy a Mötley Crüe-n, a Bon Jovin, a Stryperen, a Ratten nőttem fel, mint a Metallica meg a Megadeth lemezein. Ez a projekt pedig lehetőséget adott számomra arra, hogy megmutassam ezt az oldalamat is úgy zeneszerzőként, mint előadóként.”

A június 15-én megjelenő, hétszámos The Pop Disasteren olyan kultikus keresztény muzsikusok bukkannak fel, mint Tim Gaines (ex-Stryper), David Bach (Guardian) vagy Jesse Sprinkle (Demon Hunter), a címadó szám pedig máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Anon Ymus 2018-05-23 11:38
Nem valami erős énekes, személy szerint én kifejezetten idegesítőnek is tartom a hangját. Az igazat megvallva el is bátortalanít a zeneileg egyébként jobban sikerült Tourniquet-albumoktól, számomra nehezen hallgathatóvá teszi őket, ritkán kerülnek be a "rotációba".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.