Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyar gitárossal debütál az amerikai Vented szupergroup

Hájer Gergő, az Omega Diatribe gitárosa is tagja a Vented nevű amerikai szupergroupnak. Az első lemez még idén megérkezik, most bemutatták róla az első számot.

0618vented

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészeknek köszönhetően jött létre, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath. Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott Joey mentalitása és útmutatása. A tizenhárom dalt tartalmazó, Cruelty And Corruption címet viselő debütáló nagylemez HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba) producer kezei alatt nyerte el a végleges formáját a maintenoni Vamacara Studióban. Erről a korongról debütál most a Requiem For Myself című dal egy videó kíséretében.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.