Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyar dobos Chris Amott Armageddonjában

0529armageddonKözzétették a Captivity & Devourment című új Armageddon album címadó dalát, amely Christopher Amott gitárvirgázós, súlyos metal csapatának első életjele a 2003-as Three lemez óta. Érdekesség, hogy a zenekar új dobosa Veress Márton, akit a Pokolgépből lehet ismerni.

Ismét új felállásban tért vissza a színre az Arch Enemyből ismert Chris Amott csodagitáros saját csapata, az Armageddon. A banda 1997-ben jelentette meg debütjét Crossing The Rubicon címmel, amelyet 2000-ben követett az Embrace The Mystery, majd 2003-ban a Three. Chris az Arch Enemy miatt sosem tudott teljes gőzzel a bandára koncentrálni, de most már csak itt játszik, hiszen bátyja, Mike oldalán Nick Cordle váltotta. Az Armageddon ennek megfelelően ismét él és virul, és az év második felében Captivity & Devourment címmel a negyedik albumuk is megjelenik. Ennek címadó dalához már a szöveges videó is elkészült. Az albumra tíz dal kerül majd fel.

Az Armageddon felállásában Matt Hallquist énekel, a tiszta énekért maga Chris felelős, a másodgitáros Joey Concepcion, a basszer pedig Sara Claudius. Ennél azonban sokkal érdekesebb, hogy a banda új dobosa Veress Márton, a Pokolgép ütőse, aki ugyan az elmúlt időszakban amerikai tanulmányai helyett nem volt végig társaival, de a június 7-ei jubileumi koncerten is színpadra lép majd a csapattal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.