Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Maguk a tagok sem értenek egyet abban, vége van-e a Huntressnek

0617huntressElég furcsa kavarás zajlik a Huntress környékén. Noha a Los Angeles-i okkult heavy metalosok pár hete adták ki harmadik nagylemezüket Static címmel, Jill Janus énekesnő tegnap bejelentette a banda feloszlását – ezt azonban nem sokkal később Blake Meahl gitáros cáfolta…

„Itt a vége”, tette közzé a Huntress Facebook-oldalán a tegnapi nap folyamán Jill Janus énekesnő. „Mondtam nektek, hogy ha elkészül a trilógiánk, elértem a célomat. Most pedig összecsomagolok. A szűz, az anya, a vénasszony. Egész életemben harcoltam a bipoláris személyiségzavarral, a skizofréniával, illetve a disszociatív identitászavarral. Egy szörnyűséges hiszterektómiával legyőztem a méhnyakrákot. Folytatom a zenélést, de a saját szám íze szerint. Az ostoba zaj és a trollok bekaphatják, örökké a saját utamat járom majd. Ennyi volt.”

A fentieket nehéz másképp értelmezni, mint úgy, hogy a bevallottan gyermekkora óta komoly mentális zavarokkal küzdő, idén súlyos daganatos megbetegedésen átesett Jill távozott a javarészt teljesen az ő személyiségére épülő bandából, ám a sztori nem ért véget itt. A poszt néhány órával a kikerülését követően eltűnt, és Blake Meahl gitáros tett közzé helyette egy nyilatkozatot: „Az énekesnőnk, Jill Janus tegnap este kiposztolt egy bejelentést, amelyben arról is írt, hogy különböző egészségügyi problémákkal küzd. Négy hónappal ezelőtt egy nagyon komoly rákműtéten esett át, és időre van szüksége, hogy felépüljön a hiszterektómia után, illetve folytatnia kell a mentális problémáit érintő kezelést is. Jill bipoláris személyiségzavara, skizofréniája és disszociatív identitászavara az utóbbi időben különösen súlyossá vált, és ez felelős ezért a megalapozatlan nyilatkozatáért is. A Huntress decemberben folytatja a turnézást, amikor a Black Label Society előtt játszunk majd.”

Kíváncsian várjuk, vajon tényleg így lesz-e…

!!!UPDATE!!!

Jill Janus magyar idő szerint csütörtökön délután újabb közleménnyel jelentkezett, amelyben leszögezi: továbbra is ő a Huntress énekesnője, és a zenekar továbbra is működik. „Sok súlyos szarságon mentem keresztül, és gyakran mondok vagy teszek olyasmiket, amiket még a hozzám legközelebb állók is félremagyaráznak", teszi hozzá mindehhez az énekesnő.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 iLane 2015-10-29 23:04
Nyilvánvaló, hogy nem százas a csaj, de kit érdekel amíg ilyen videókkal örvendeztet meg... ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=GMpo97mOvuI
Idézet
 
 
+2 #2 Tulus 2015-10-29 19:52
Ó, baszod.... gyógyulj meg Jill, aztán utána legyenek koncertek!
Idézet
 
 
+4 #1 bogar 2015-10-29 11:32
Azért elég tré lehet így élni és dolgozni! :-/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.