Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Machine Head: „Eddig minden egyes új dal igazi szörnyeteg!”

0920mhNagyban írja az új album dalait a Machine Head, akik a hírek szerint elég jól állnak az anyaggal. Erre utal Phil Demmel elégedett csütörtöki tweetje, illetve az is, hogy Robb Flynn már néhány új dalcímet is közzétett.

„A legnehezebb szakaszon már biztosan túl vagyunk a dalszerzési szakaszban”, írta a lemez munkálatairól Phil Demmel szólógitáros a Twitteren. „Eddig minden egyes dal igazi szörnyeteg, baromira felspannolódtunk!” Robb Flynn eközben közzétett egy képet, rajta néhány új dal munkacímével. Ezek között olyanok akadnak, mint a Killers & Kings, a Beneath The Silt, a Sail Into The Black, az Ojos De La Muerte és a Night Of The Long Knives.

A következő, a jelen állás szerint mindenképpen 2014-re várható új Machine Head album abból a szempontból mindenképp fordulópontot jelent majd az oaklandi metalosok életében, hogy ez lesz az első lemezük, amelyen nem Adam Duce, hanem a helyére érkezett új ember, Jared MacEachern pengeti majd a basszust. Egyelőre még nem tisztult le, melyik kiadó gondozza majd a 2011-es Unto The Locust utódját, hiszen a csapat szerződése lejárt a Roadrunnerrel. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy ehelyett kötnek majd új megállapodást a korábbi kiadóval. A producer személye még nem dőlt el, a lemezelőzetes demókat az előző albumot is jegyző Juan Urteagával készítették. Ami az album zenei irányvonalát illeti, a Shock!-nak adott tavaly augusztusi interjújában Dave McClain dobos azt mondta: nem lepődne meg, ha a következő lemezen a Machine Head ismét a rövidebb, alapvetőbb témák felé fordulna az utolsó két anyag hosszadalmas eposzai után.

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 kéjsóvár bohóc 2013-09-23 13:22
Legyen nagy zúzás! Csak ez az elfogadható!
Idézet
 
 
+3 #2 Sárvári Gábor 2013-09-20 16:12
Durva hogy már 2 éve jelent meg az Unto the Locust. Hogy repül az idő. Mondjuk azóta is kurva jó albumnak tartom. Most elég nyerő helyzetben vannak, szerintem nem fogják elrontani. Jó kis albumot szállítanak majd!
Idézet
 
 
+3 #1 necromedve 2013-09-20 11:36
Csupa szörnyeteg dalos lemeze már az Iced Earth-nek is volt úgy 10-12 éve, az tetszett. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.