Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ma még mindig nem láttam egyszarvút”

0326tombruceA Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello ezekben a napokban éppen Ausztráliában játszik nagy idolja, Bruce Springsteen híres kísérőzenekarában, a The E Street Bandben, mivel Steven Van Zandt gitáros éppen egy új tévéshow munkálataival foglalkozik. Morello persze ezen a turnén sem ússza meg a Rage ügyeit firtató kérdéseket…

„Semmire vonatkozóan nincsenek jelenleg terveink”, mondta Tom a Triple M rádióállomásnak egy soundcheck után. „Bárcsak szolgálhatnék nektek valami nagy szenzációval, de hát sajnos nem tudok… Kicsit olyan ez, mintha azt kérdeznétek, láttam-e már ma egyszarvút. Nos, nem, ma még mindig nem láttam egyszarvút!”

A zenekar nemrég kiadta húsz évvel ezelőtt megjelent első lemezének deluxe változatát Rage Against The Machine XX címmel, méghozzá több formátumban. Ezek közül a legcombosabb box dupla CD-vel, két DVD-vel, bakelitverzióval, kétoldalas poszterrel és egy extravastag, negyven oldalas booklettel jött ki, a CD-ken nehezen fellelhető bónusz B-oldalas felvételekkel és a csapat első, 1991-es demójával, ami alapján annak idején a Sony is leszerződtette őket. A DVD-ken élő felvételek, klipek kaptak helyet, köztük a banda legelső nyilvános fellépésének anyaga, amit 1991-ben rögzítettek a kaliforniai North Ridge-ben. E box kapcsán Tim Commerford basszer meglebegtette, hogy talán készülhet egy új RATM lemez a jövőben, ám társai azonnal cáfolták az ilyen tartalmú információkat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.