Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ma már senki sem értékesít lemezmilliókat, de azért kezdtünk el zenélni, mert ez az életünk”

Ismét a Frontiersnél jelenik meg valamikor 2017 első felében a Warrant új nagylemeze. A zenekarban továbbra is Robert Mason énekes egészíti ki a klasszikus felállás hangszereseit, producerük pedig Jeff Pilson lesz.

0222warrant

Dolgozik a következő lemezen a Warrant, amely már a második lesz a sorban a Lynch Mobból ismert Robert Masonnel a fronton a 2011-es Rockaholic után. „Decemberben kezdjük meg a felvételeket”, mondta Erik Turner gitáros a Backstage Axxessnek. „Feltételesen már megállapodtunk Jeff Pilsonnal a Dokkenből és a Foreignernél, szóval most úgy néz ki, hogy ő lesz a producerünk, de egyelőre még csak tárgyalunk vele, és persze írjuk a dalokat. Olyan tíz nótát demóztunk fel eddig, de még kell írni párat emellett.”

A Warrant persze pontosan tudja, hogy különösebben nagy sikerekre már nem ácsingózhatnak egy új lemezzel, de ettől függetlenül is fontos nekik a dolog. „Ma már senki sem értékesít lemezmilliókat, de eleve azért kezdtünk el zenélni, mert ez az életünk, imádunk írni, felvenni, játszani. Ez a mai napig sem változott, és ezért készítünk továbbra is albumokat, legyen az CD vagy letölthető digitális anyag. Másrészt új lemezekkel lehet jól a köztudatban tartani a Warrant nevét, a turnézásban is sokat segít a dolog. Évente nagyjából ötven koncertet adunk, és kifejezetten jól mennek a bulik.”

Az egyelőre cím nélküli album kiadója ismét a Frontiers lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.