Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Living In A Ghost Town: nyolc év után új dallal jelentkezett a Rolling Stones

0424stonesÚj dalt mutatott be a Rolling Stones. A Living In A Ghost Town nyolc év óta az első friss és saját szerzemény Mick Jaggeréktől.

A 2012-es GRRR! válogatáson lehetett utoljára friss saját dalokat hallani a Rolling Stonestól, akik azóta ugyan kihoztak egy Blue & Lonesome című gyűjteményt 2016-ban, utóbbira azonban kizárólag bluesfeldolgozások kerültek. Most azonban végre ismét kaptunk a csapattól egy új szerzeményt. A meglehetősen aktuális című Living In A Ghost Townt részben Los Angelesben, részben Londonban rögzítette a zenekar, de közben – a jelenlegi helyzetre tekintettel – nem találkoztak egymással.

Egyelőre nem tudni, várható-e még valaha is új, saját nagylemez a bandától, hiszen ilyet a 2005-ös A Bigger Bang óta nem készítettek. Mick Jagger szavai alapján ugyanakkor arra következtethetünk: nem ez az egyetlen új darab a tarsolyukban. Az énekes a Living In A Ghost Town kapcsán ugyanis azt nyilatkozta: a zenekar éppen új anyagokat rögzített a stúdióban, mielőtt megállt volna a világ március derekán. A Stones idén elvileg koncertezett is volna, de egyelőre nem tudni, mi lesz a későbbre halasztott, tizenöt állomásos észak-amerikai turné sorsa, amelyet május 8-án indítottak volna San Diegóban.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kormorán 2020-04-24 11:20
Tiszta szívemből nem szeretem a Stones-t, de ez a szám egész jó lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.