Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Living Colour: a huszonöt éves Vividnek szentelik a márciusi Európa-turnét

Tavasszal speciális turnéra indul a New York-i Living Colour, akik 2013-ban ünneplik első nagylemezük, a Vivid megjelenésének huszonötödik évfordulóját. Noha egyelőre még nincsenek pontos információk a körút programjáról, elég valószínűnek tűnik, hogy a koncerteken elejétől végéig eljátsszák majd a klasszikus albumot.

Március 10-én, a hollandiai Roermondban kezdődik a Living Colour Vivid 25th Anniversary Tour koncertsorozatának európai köre. Vernon Reidék egyelőre csak hat dátumot tettek közzé, de hamarosan továbbiakat is ígérnek. A turné programját hivatalosan még nem jelentették be, ám a hasonló esetekben általában teljes egészében műsoron szokott lenni az adott lemez, vagyis jó eséllyel teljes Vividet kap majd a közönség az egyes fellépéseken. A szóban forgó album eredetileg 1988. május 3-án jelent meg, és – a bandáért rajongó Mick Jagger, illetve az MTV hathatós segítségével – azonnal sztárt faragott a négy fekete muzsikust tömörítő Living Colourből: a Vivid a Billboard-lista hatodik helyéig verekedte magát, olyan sikerdalokat fialt, mint a Cult Of Personality, a Middle Man, a Glamour Boys, az Open Letter (To A Landlord) és a Funny Vibe, végül pedig csak az Egyesült Államokban több mint 2 millió példányban talált gazdára. A zenekar a Cult Of Personalityért Grammy-díjat kapott a legjobb hard rock előadás kategóriájában, és máig ez számít a legsikeresebb kiadványuknak.

Magyar buliról egyelőre nincs információnk, de a csapat március 17-én az ausztriai Wörglben lép fel, az utána következő, eddig bejelentett legközelebbi állomás pedig március 20-ára esik Berlinben, szóval a remény hal meg utoljára...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Viktor 2013-03-17 13:47
A keddi pozsonyi Living Colour koncertet tervezi esetleg valaki kocsival Budapestről?
Egyedül mennék,természe tesen útiköltségbe beszállnék.
mojocaster@free mail.hu
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.