Shock!

június 20.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Limitless: az első dal a Balance Of Power ex-énekesének szólóalbumáról

Februárban új lemezzel jelentkezik Lance King. A Pyramaze és a Balance Of Power volt énekese Limitless címmel most bemutatta az első szerzeményt a ReProgramről.

0710lanceking

Ma már aligha emlékeznek túl sokan Lance Kingre, pedig az énekes kiváló teljesítményt nyújtott olyan csapataiban, mint a Pyramaze és a Balance Of Power. Lance az elmúlt időszakban egy ReProgram című, stílusilag általa csak celestial („égi”, „mennyei”) metalként meghatározott lemezen dolgozott többek között olyan zenészekkel, mint Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen), Kim Olesen (Anubis Gate), Rich Hinks (Annihilator/Aeon Zen) vagy Morten Gade Sørensen. Most már végre megjelenési dátum is van: az anyag február 15-én kerül kereskedelmi forgalomba.

Maga az album egy nagyszabású sci-fi/cyberpunk-konceptanyag, amely Jacob Hansen producerkedése mellett készült, és a már ismert két előzetes mellett most meghallgatható a Limitless című szám is róla. Itt pedig egy regisztráció ellenében három dalt teljesen ingyen le lehet tölteni az énekestől.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.