Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Limfómával kezelik Stet Howlandet

0421stet Diffúz nagy B-sejtes limfómát diagnosztizáltak Stet Howlandnél. A W.A.S.P. korábbi és a Metal Church jelenlegi dobosa ugyanakkor nagyon jó gyógyulási esélyekkel száll szembe a betegséggel.

Múlt héten kórházba kellett szállítani Stet Howlandet, a Metal Church dobosát, aki hetek óta gyengének érezte magát. Az orvosi vizsgálatok sajnos torokszorító eredményt hoztak: a zenész nagyon súlyos beteg, diffúz nagy B-sejtes limfómát diagnosztizáltak nála. Ez a megbetegedés a non-Hodgkin-limfómák közüli leggyakoribb változat. „Laikus megfogalmazással ez a vérrák egyik formája”, mondja Howland. „És ugyan nagyon agresszív forma, nagyon jól is kezelhető, nagyjából 80 százalékos a gyógyulási arány. Ami az én esetemet illeti, azon szerencsések közé tartozom, akiknek az esetében az orvosok biztosak abban, hogy teljesen ki lehet irtani a szervezetéből ezt a szart. Úgy éreztem, meghalok, de most már elég erős lettem, és ehhez mindössze egy hétnyi kezelésre volt szükség. Kaptam egy szigorú és folyamatos infúziós koktélt, ami persze nem volt valami jó, de ha erre van szükség ahhoz, hogy visszatérhessek a családomhoz, a mindennapjaimhoz, akkor úgy érzem, nagyon megérte.”

Az 57 éves Howland nem tervez leállni azután sem, hogy jövő héten kiengedik a kórházból: máris hozzáfog Las Vegasban a Metal Church új lemezének felvételi munkálataihoz, amely egyben az első albuma lesz a csapat soraiban. Ugyanígy a jövő évi koncertek esetében sincs változás, továbbra is vele terveznek koncertezni.

 

Hozzászólások 

 
#2 The_Sentinel 2017-10-03 11:19
A múltkori pozsonyi bulin nyújtott teljesítménye alapján meg nem mondtam volna, hogy bármi baja van... És baromira nem is néz 57 évesnek.

Jobbulást, Stet!

És ezek szerint máris hegesztik az új Church lemezt az arcok...\m/
Idézet
 
 
+1 #1 Tulus 2017-10-02 20:14
Gyógyulj meg Stet \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.