Shock!

szeptember 20.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Letilthatták a Guns N’ Rosest érintő interjúkról Steven Adlert

0320stevenÚgy látszik, meglett a hatása Steven Adler nyilatkozatainak a Guns N' Rosest illetően: a dobost a zenekar ügyvédei vélhetően mindennemű további részletes és kevésbé részletes megszólalásról letiltották a témában.

Az utóbbi hetekben több nyilatkozatban is visszaemlékezett tavalyi vendégszerepléseire a Guns N' Rosesban Steven Adler: a zenekar eredeti dobosa egyrészt közölte, hogy tulajdonképpen eredetileg az egész turnén ott lett volna, illetve azt is, hogy W. Axl Rose-zal mindössze tíz másodperc jutott neki összesen. A Stevenre jellemző hangvételű interjúk alapján valószínűsíthető volt, hogy a dobos sokáig nem jártathatja már a száját: a Rolling Stone-nak pár napja már meg kellett tagadnia a választ a részleteket firtató kérdésekre. „Fantasztikus volt tavaly ismét velük játszani", mondta Adler a lapnak. „Azt kívánom, bárcsak Izzy is ott lehetett volna, de így is óriási volt, mert végre lezárhattam a régi sztorit. Csodálatos volt, de más mondanivalóm nincs. Sajnálom, ez minden, amit mondhatok, semmi mást. Komolyan, még csak azt sem mondhatom el, miért nem mondhatok többet. Mármint szó szerint, oké? Nem tehetem, nem áll módomban."

Mindez persze nem jelenti azt, hogy Steven összebalhézott volna régi zenésztársainak azon részével, akikkel eddig is jóban volt, pénteken például együtt vett részt Slashsel John 5 koncertjén a Whisky A Go Góban, mint azt a fenti fotó is tanúsítja. Arra azonban nem mernénk fogadásokat kötni, hogy a Not In This Lifetime turné május 27-én startoló európai körén találkozunk majd a dobossal...

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 roland78 2017-03-20 18:55
várható volt. mint egy ovodás majdnem olyan szintű volt
Idézet
 
 
+3 #1 Gazdag Illés 2017-03-20 16:51
Nem csodálom, mert kezdett Max Cavalera szInvonalt önteni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.