Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lennon fiával énekel duettet új lemezén Glenn Hughes

1226ghjlMár nagyban készíti új szólóalbumát Glenn Hughes, amelynek megjelenése a jelenlegi állás szerint 2014 májusára várható. Az album egyik különlegessége, hogy John Lennon fia, Julian is szerepelni fog rajta.

Nashville-ben kezdte meg új nagylemezének felvételeit Glenn Hughes, aki most már jó néhány hete dolgozik az anyagon. Mivel Hughes az utóbbi években a csúfos véget ért Black Country Communion ügyeivel foglalkozott, szólóalbum elég rég jelent meg tőle: a First Underground Nuclear Kitchen 2008-ban került a boltokba. A folytatás jövő májusban érkezik, és már bizonyos, hogy szerepelni fog rajta John Lennon nagyobbik fia, Julian is, aki annak idején még első házasságából született. „Jules segített nekem összerakni az új zenekarunkat, nagyon szeretjük őt", mondja a kooperációról Hughes. „És közösen is éneklünk az új albumon. Jules Monacóban van, de előző este átdobtuk neki a fájlokat, és rekordidő alatt vissza is küldte őket."

Hughes korábban – az inkább laza, funkosabb csapásvonalon mozgó 2008-as anyaggal szemben – igen rockosnak, súlyosnak ígérte a következő albumot.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.