Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemondta egyetlen 2023-as koncertjét Ozzy Osbourne

Mégsem lép fel az októberi kaliforniai Power Trip fesztiválon Ozzy Osbourne. Az énekes úgy érzi, fizikailag még nem áll készen egyetlen 2023-ra tervezett koncertjére.

0206ozzy

A rockműfaj legnagyobb nevei lépnek fel az október 6-8. közötti Power Trip fesztiválon, a kaliforniai Indióban, az Empire Polo Club nevű szabadtéri helyszínen: az esemény headlinerei pénteken a Guns N' Roses és az Iron Maiden, szombaton az AC/DC, vasárnap pedig a Metallica és a Tool lesznek. Brian Johnsonék mellett a második napon Ozzy Osbourne lett volna a főattrakció, aki tavasszal egészségi állapota miatt törölte európai turnéját, és nagyjából mindenki belenyugodott, hogy soha többé nem indul már hagyományos koncertsorozatra. Később ugyanakkor maga az énekes is lelkesen nyilatkozott erről a speciális őszi rendezvényről. Most azonban egy hivatalos közleményben lemondta a koncertet.

„Bármilyen fájdalmas is ez, de meg kellett hoznom a döntést, és le kell mondanom a fellépésemet az októberi Power Tripen – áll a nyilatkozatban. – Az eredeti tervem az volt, hogy 2024 nyarán térek vissza a koncertszínpadokra, és amikor befutott az ajánlat erre a bulira, optimistán gondolkodtam. Sajnos azonban a testem azt mondja, még nem állok készen a dologra, és egyszerűen túl büszke vagyok ahhoz, hogy közel öt év után egy csak félig-meddig elfogadható koncertet adjak. Hamarosan bejelentik a zenekart, akik átveszik a helyemet a rendezvényen. Személyes jóbarátaim, ígérem mindenkinek, hogy nem fogtok csalódni. És szeretnék köszönetet mondani a rajongóimnak, a zenekaromnak és a stábomnak feltétlen lojalitásukért és folyamatos támogatásukért.”

A rendezvény előképe a 2016-os Desert Trip fesztivál, ahol a The Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters és a The Who lépett színpadra. Az esemény minden idők legnagyobb jegybevételű amerikai fesztiválja lett, a nézők 160 millió dollárt hagytak a kasszában. A mostani bulira egyébként Tony Iommi nyilatkozata szerint eredetileg a klasszikus felállású Black Sabbathot hívták volna a szervezők, ám ő épp Ozzy ingatag egészségi állapota miatt nem akart kockáztatni – ezután került a műsortervbe az énekes most törölt szólófellépése.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#5 Rcooley 2023-07-12 15:03
A Judas Priest lép fel helyette.
Idézet
 
 
#4 nikfisz 2023-07-11 22:46
Ha egyetlen egy koncertet lemond idén(ami négy hónap múlva lesz!)akkor nagy a baj.
Idézet
 
 
#3 Ákos 2023-07-11 20:15
Így van. Hagyni kell ezt a picsába már. A Sabbath búcsúra kellően összeszedte magát, senkinek sem lehet panasza. Azóta új lemezek is jöttek. Ha nagyon mondandója van még, akkor üljön be egy stúdióba és szép komótosan írja ki magából.
Lemmy sem tudott leállni és még úgyis rossz volt ránézni, hogy sosem voltam a hallgatója.
Idézet
 
 
#2 Earl 2023-07-11 18:18
https://www.shockmagazin.hu/hirek/iommi-fontolora-sem-vette-a-power-tripet-nehez-lett-volna-igent-mondani-mert-a-tobbiekre-is-gondolnom-kell

A Mester ezt is előre látta.
Ozzynak meg hagynia kéne már az egészet a pichába...
(Amúgy pedig Isten áldja..! Pihenjen meg Békében..!)
Idézet
 
 
#1 Hnujk 2023-07-11 14:53
Legyünk már reálisak: Miért állna készen? Otthon a karosszékben kellene ülnie, mint Zsákos Dildónak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.