Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemezt készít KISS melletti zenekarával Paul Stanley

Megkezdte a stúdiómunkát a Soul Stationnel Paul Stanley. A KISS frontembere ebben a formációban soulos, r’n’b-s muzsikát játszik.

0207psss

Stúdióba vonult a Soul Station, Paul Stanley KISS melletti zenekara. A 66 éves frontember pár évvel ezelőtt olyan muzsikusokkal hozta létre a formációt, akik korábban többek között Smokey Robinson, Stevie Wonder, Whitney Houston, Christina Aguilera vagy John Mayer háttérzenekaraiban muzsikáltak, az irányvonal pedig eltér a KISS-étől, soulosabb, poposabb, r’n’b-sebb a zene. „Nem akarom én is azt hajtogatni, hogy régen mennyivel jobb zenék születtek, főleg, hogy ez a fajta muzsika nem is feltétlenül az, amit várnának tőlem az emberek”, mondta Paul a csapatról. „De kétségtelen, hogy az a zene, amit manapság soulként meg r’n’b-ként eladnak, nem több, mint egy gépi ütem, amire valaki műanyag hangon altatódalokat énekel. Ez már egy másik világ. Ha viszont meghallgatod a Four Topsot, a The Spinnerst, a Stylisticset, a Delphonicsot, a Temptationst, a Smokey & The Miraclest, az a muzsika fantasztikus és időtlen.”

A zenekar első nagylemezének megjelenése valamikor 2019-ben várható, de különösebb turnéaktivitások biztosan nem várhatók mellé, hiszen Stanley a következő éveket a KISS búcsúkörútján tölti majd.

 

Hozzászólások 

 
#1 Generic Jingle 2018-12-24 10:10
:-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.