Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemezt készít a Rage Against The Machine?

A brit Metal Hammer információi szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2011-ben új stúdiólemezzel jelentkezik a Rage Against The Machine. A kaliforniai rap metal gerillák utoljára 1999-ben adtak ki új dalokat a The Battle Of Los Angeles lemezen. 2007-es újjáalakulásuk óta általában azt hangoztatták, hogy a friss anyag kérdése nincs napirenden.

„Mind idősebbek és érettebbek vagyunk, mint régen, így nem léteznek azok a problémák, amikkel 10-15 éve néztünk szembe", idézi a Metal Hammer online változata egy meg nem nevezett külföldi website Zack De La Rocha interjúját, melyben a frontember azt mondja, egy jövő nyári megjelenés akár elképzelhető is lenne.

A Rage Against The Machine fullos visszatérése igazi szenzáció lenne, hiszen a 2007-ben újjáalakult csapat az elmúlt időszakban kizárólag turnézással foglalkozott, eddig még egyszer sem nyilatkoztak pozitívan azt illetően, hogy esetleg új dalokon is dolgoznának a közeljövőben. A zenekar nemrég fejezett be egy dél-amerikai turnét, további konkrét terveik egyelőre nem ismeretesek.

Minden idők legsikeresebb rap metal bandája összesen több mint 16 millió példányt értékesített három stúdióalbumból és egy feldolgozáslemezből, melyek közül kettő is felkerült az amerikai listák első helyére. Legendájuk az új anyag nélküli turnézás mellett is élénken él, amit ékesen bizonyít, hogy tavaly karácsonykor egy sima facebookos kampánynak köszönhetően a klasszikus Killing In The Name dal került a brit kislemezlisták első helyére. A csapat 2001-ben személyes konfliktusok miatt széledt szét, a hangszeres szekció, tehát Tom Morello gitáros, Tim Commerford basszer és Brad Wilk dobos ezután az akkoriban szintén zenekar nélküli Soundgarden énekessel, Chris Cornell-lel játszottak az Audioslave-ben. Ez a formáció szintén három sikerlemezt készített.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.