Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemállott a hús Scott Ian fejéről

Nemcsak az Anthrax szeptemberben érkező új lemeze, a Worship Music borítóját árasztották el a zombik, hanem maga Scott Ian, a csapat gitárosa és fő szóvivője is élőhalottá változott a The Walking Dead című tévésorozat egyik része kedvéért. Scottnak nagy álma vált valóra azzal, hogy szerepet kapott a tengerentúlon óriási sikert aratott apokaliptikus szériában.

„Az ügynököm kapta a hívást arról, hogy lenne-e kedvem a dologhoz, és egy ilyen kérésre nem mondhattam nemet", kommentálta a meglepő metamorfózist Scott. „Egész életemben erre vágytam: a zombik mindig is a kedvenc horrorfiguráim közé tartoztak, és egyszerűen fantasztikus szerepet kapni egy olyan gyilkos sorozatban, mint a The Walking Dead." A gitárost másfél órán át sminkelték, mire elnyerte végső formáját élőhalottként, de Scott saját bevallása szerint akár öt órát is boldogan vállalt volna a szent cél érdekében, annyira örült a felkérésnek.

A poszt-apokaliptikus környezetben játszódó The Walking Dead tavaly október óta fut az Egyesült Államokban hatalmas sikerrel, a második évad idén ősszel debütál majd a kábelhálózatokon.

A szintén élőhalottakkal telezsúfolt borítójú Worship Music szeptember 12-én jelenik meg, ez lesz az Anthrax első sorlemeze a 2003-as We've Come For You All óta, és az első teljes stúdióanyaguk Joey Belladonna énekessel az 1990-es Persistence Of Time után.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.