Shock!

április 25.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Lehetséges öngyilkosságként nyomoz a rendőrség Chris Cornell halála ügyében

0813ccAmit már korábban a gyászhírben mi is frissítettünk, most hivatalos megerősítést nyert: a detroiti rendőrség egyik szóvivője azt nyilatkozta a Varietynek, hogy Chris Cornell váratlan halála kapcsán az öngyilkosság lehetősége sem kizárt.

„Helyi idő szerint éjfélkor hívást kaptunk az MGM Grand Casino Hotelből”, mondta a Varietynek a detroiti rendőrség egyik képviselője Chris Cornell halála kapcsán. „Cornellék egyik családi barátja volt az, aki a felesége kérésére ellenőrizte, mi történt az énekessel. Elment a szállodába, ott pedig a lakosztály fürdőszobájának padlóján találta meg Cornellt, akit nem tudott magához téríteni. A rendőrség ezután kiszállt a helyszínre, és ott helyben megállapították, hogy elhunyt. Jelenleg a nyomozás abba az irányba mutat, hogy elképzelhető: öngyilkosság történt, de meg kell várnunk az orvosi jelentéseket, hogy megállapíthassuk a halál pontos okát. Jelenleg nem árulhatunk el túl sokat arról, mit találtunk Cornell hotelszobájában, vagy hogy mi vezetett bennünket erre a következtetésre.”

Több detroiti újságíró rendőrségi forrásokból, de nem hivatalosan úgy értesült, hogy Christ valamivel a nyaka köré tekeredve találták meg a fürdőszobában. Ezt az információt egyelőre nem erősítették meg, így aztán még a fentiek fényében is érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Soundgarden frontembere 52 éves volt.

 

Hozzászólások 

 
0 #1 bogar 2017-05-18 20:48
Most jelentették be, hogy valóban öngyilkos lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.