Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Lehet, hogy mi vagyunk a világ legrosszabb zenekara, de aligha írna bárki is valaha ilyen riffeket”

0612benÚgy tűnik, a lemezmegjelenések bejelentésének új módja a Revolver magazinos hirdetések feladása lesz, legalábbis a Meshuggah friss anyaga után most a The Dillinger Escape Plan következő albumának címe és pontos kiadási dátuma is innen derült ki. Az album októberben érkezik.

A Ben Weinman gitáros által vezetett Party Smasher Inc., illetve a Cooking Vinyl együttműködésében, október 7-én jelenik meg a The Dillinger Escape Plan új albuma, amely a Dissociation címet kapta. A dologról egyelőre nem tett hivatalos bejelentést a csapat, az egyetlen forrás egy hirdetés az aktuális Revolver magazinban – a Meshuggah-val ellentétben itt még borítót sem tettek az oldalra. Mindenesetre ez az információ is több a semminél…

„Súlyos, haver, szupersúlyos”, mondta a The Voidnak Weinman az új lemezről nemrég. „Mindenképpen sötét, de szerintem emellett talán különlegesebb is, mint az előző albumunk. Bizonyos ötletek, riffek nagyon furcsára sikeredtek. Ha hallom, mindig azt kell mondanom: tényleg senki sem szól úgy, mint a Dillinger. És nagyon büszke vagyok erre. Lehet, hogy mi vagyunk a világ legrosszabb zenekara, de ha hallgatom a zenét, mindig az jut eszembe: aligha írna bárki is valaha ilyen riffeket. És tényleg erre vagyok a legbüszkébb, mert valami ilyesmit próbálsz létrehozni, nem? Egy zenekart, amelyik kiugrik a többi közül…”

Weinman ősszel még egy albumot jelentet meg: a Giraffe Tongue Orchestrában Brent Hindsszel és William DuVall-lal játszik együtt. A Dillinger legutóbbi albuma a 2013-as One Of Us Is The Killer volt.

 

Hozzászólások 

 
#1 JigsawJohnny 2016-07-30 22:08
Már alig várom, hogy letaroljon. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.